Και ο Ξεπαπαδάκης στον Ρεθυμνιακό

“Eίμαι 100% έτοιμος να προσφέρω” , αναφέρει στις δηλώσεις του ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Η σχετική ενημέρωση: 

“Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΑΚΡΑΙΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ ΜΑΣ

Άνθισε «τριφύλλι» στην Σοχώρα…

Και όμως είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία νέο πρόσωπο στο ρόστερ του Ρεθυμνιακού μας.

Και όμως είναι γεννημένος μόλις το 1999. Και όμως «κουβαλάει» τόση εμπειρία στις νεανικές πλάτες του που μπορούν να αποβούν ιδιαίτερα χρήσιμες στην προσπάθεια των «δελφινιών» στην δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης από το βράδυ της Τρίτης, ανήκει και επίσημα πλέον, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ισχύ στο αριστερό άκρο, μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής του αντιπάλου, στο οποίο του αρέσει ιδιαίτερα να κινείται. Και φυσικά με την ίδια δημιουργική και εκτελεστική λειτουργία, τόσο του αριστερού, όσο και του δεξιού ποδιού. Ο γεννημένος την 12η Ιανουαρίου 1999, κάθε άλλο παρά «φτωχό» βιογραφικό έχει στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Προσφέροντας σε τρία ηλικιακά τμήματα των πολλά υποσχόμενων ταλέντων του Παναθηναικού (Κ15- Κ17 – Κ20) από το 2012 ως και το 2018 απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες, αλλά και ένα επαγγελματικό συμβόλαιο λίγο πριν αναχωρήσει από την Παιανία. Σε ηλικία 19 ετών θα φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ για 6 μήνες στην Κ20 και του Ατσαλένιου στην Γ’ Εθνική κατηγορία στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 έχοντας μια γεμάτη σεζόν στους «πράσινους» του Ηρακλείου με 11 συμμετοχές και 3 γκολ. Την περσινή χρονιά εντάχθηκε στο δυναμικό της Επισκοπής όπου πριν κατακτήσει μαζί της τον τίτλο στον 8ου Κρητικό ομίλο είχε 8 συμμετοχές και 1 ασίστ στους αγώνες που έλαβε μέρος σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αξιοσημείωτο φυσικά και το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο επίπεδο των Κ16.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού μας: 

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου 21χρονου μέσο-επιυετικού ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ.

Ο γεννημένος την 12η Ιανουαρίου 1999 αριστερός χαφ – φορ αποτέλεσε στέλεχος των Κ15, Κ17 και Κ20 του Παναθηναϊκού, ενώ έχει φορέσει με επιτυχία την φανέλα της Κ20 του ΟΦΗ, του ΠΟ Ατσαλένιου στην Γ’ Εθνική κατηγορία, αλλά και της Επισκοπής, με την οποία και κατέκτησε τον τίτλο στο πιο πρόσφατο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην πραγματοποίηση των στόχων μας».

Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης: «Είμαι 100% έτοιμος να προσφέρω»

Ιδιαίτερα Ικανοποιημένος αλλά και… ορεξάτος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως «δελφίνι» ο ταλαντούχος μεσο-επιθετικός Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης.

Ο νεαρός παίκτης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Ρεθυμναικού. Είμαι 100% έτοιμος να προσφέρω στην προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα μου στον νέο και ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Γνωρίζω την ιστορία αλλά και τους στόχους που έχει θέσει ο Ρεθυμναικός. Γνωρίζω καλά επίσης ότι είναι ένα υγειές σωματείο και πολύ καλή διοίκηση και προπονητικό τιμ. Θα βρεθώ ξανά μαζί με παίκτες που είχαμε πολύ καλές σχέσεις και συνεργαστήκαμε στο πρόσφατο παρελθόν όπως οι Νίκος Χαλκιαδάκης και ο Δημήτρης Μυρθιανός και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και αυτή την χρονιά. Με πολύ δουλειά και κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μας Γιώργου Λυρώνη είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Το δυναμικό που υπάρχει ήδη στην ομάδα είναι πολύ καλό και ικανό να οδηγήσει τον Ρεθυμνιακό σε μια ανταγωνιστική πορεία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook