ΠΟΑ: Ριζικές αλλαγές και ανανέωση για τη νέα χρονιά!

Ο ΠΟΑ φέτος έχει κάνει αλλαγές στο ρόστερ για τη νέα χρονιά και άπαντες περιμένουν πως θα εμφανιστεί η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Η ομάδα του Μανώλη Σκύβαλου την φετινή χρονιά θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα έχει εμπειρία και ταλέντο, προκειμένου να κάνει καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παρόλα αυτά μέχρι τώρα έχει χάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την ιστορία των “πρασίνων”

Πιο συγκεκριμένα Μάνος Πετράκης, Κώστας Βρεττός, Μανώλης Φραγκιαδάκης και Άγγελος Καρβελάς, είναι οι παίκτες που αποχώρησαν μέχρι τώρα από την ομάδα, έχοντας όλοι τους πάνω από 5 χρόνια παρουσίας στο σωματείο των “πρασίνων”.

Στον ΠΟΑ οι αλλαγές στο ρόστερ είναι αρκετές, χάνοντας παράλληλα και σημαντικά κομμάτια του πάζλ, ωστόσο μεταγραφικά δείχνει να ενισχύεται με παίκτες που έχουν ταλέντο και εμπειρία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όπως φαίνεται μέχρι τώρα ο ΠΟΑ κάνει αλλαγές στο ρόστερ και αυτό δείχνει ότι η ομάδα θα φανεί αλλαγμένη τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.