Ανακοίνωσε Τριχάκη ο Πόρος

Συνεχίζονται οι δυνατές μεταγραφικές κινήσεις στην ομάδα του Πόρου.

Η ανακοίνωση του Πόρου: 

“Οι δυνατές μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται στην ομάδα μας στο πλαίσιο της ενίσχυσής της ενόψει της δεύτερης συνεχόμενης παρουσίας της τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική.

Άλλη μία σπουδαία προσθήκη έγινε πραγματικότητα για το σωματείο χάρη στους μεθοδικούς χειρισμούς της διοίκησης και του προπονητικού τιμ.

Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση του Ηλία Τριχάκη, ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή που έχει παραστάσεις τόσο από την κατηγορία στην οποία μετέχουμε, όσο και από μεγαλύτερες (έχει παίξει παλαιότερα και στη Β’ Εθνική με την Επισκοπή).

Με την ποιότητά του είμαστε σίγουροι ότι θ’ αποτελέσει ένα μεγάλο όπλο για μας στην προσπάθεια που θα καταβάλλουμε για μία καλή πορεία στο καινούργιο πρωτάθλημα.

Η παρουσία του αποτελεί εξαιρετική επιλογή στη μεσαία γραμμή της ομάδας μας, δίνοντας τη δυνατότητα στον Βασίλη Κρασανάκη να τον χρησιμοποιήσει σε αρκετές θέσεις στο νευραλγικό χώρο του κέντρου (μπορεί με την ίδια ευχέρεια ν’ αγωνιστεί τόσο ως 6άρι, όσο και ως 8άρι αλλά και ως 10άρι).

Ποιος είναι

Ο Ηλίας Τριχάκης γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1993 στο Ρέθυμνο. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 ετών στις Ακαδημίες της Επισκοπής με την ποδοσφαιρική του διαδρομή να είναι μεγάλη στη συνέχεια.

Ακολούθησαν οι Ο.Φ. Αρμένων (Α’ ΕΠΣΡ), Ακρίτας Χανίων (Α’ ΕΠΣΧ), Α.Ο. Ψηλορείτης (Α’ ΕΠΣΡ), ΠΟΑ (2 χρόνια Περιφερειακό), Επισκοπή (2,5 χρόνια Γ’ και Β’ Εθνική), Α.Ε. Μυλοποτάμου (Α’ ΕΠΣΡ), Άρης Ρεθύμνου (Α’ ΕΠΣΡ), Επισκοπή (πρωταθλητής Α’ ΕΠΣΡ), Ρόδος (1,5 χρόνο Α’ ΕΠΣΔ και Γ’ Εθνική).

Τελευταίος του σταθμός ήταν τον περασμένο Ιανουάριο ο Αλμυρός (Α’ ΕΠΣΗ) με τον οποίο πανηγύρισε μέσω της κατάκτησης της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα την άνοδο στη Γ’ Εθνική”.

* Στη φωτογραφία το νέο σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα του Πόρου Ηλίας Τριχάκης δίνει τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας μας Γιάννη Ασσαργιωτάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook