Αποχαιρέτισε τον Κοντορινάκη ο Ρεθυμνιακός

Eπιστρέφει στα Χανιά και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού έχει ως εξής:

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΝΤΟΡΙΝΑΚΗΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟ ΜΑΣ

Αντίο Αλέξανδρε…

Ήταν από τις ευγενικές φυσιογνωμίες τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια. Παράλληλα όμως ήταν εκείνος που έδωσε μια μορφή ποιότητας στην συνεντεύξεις τύπου που μετείχε καθώς κατάφερνε χωρίς χρονοτριβή και με ροή στον λόγο του να μεταφέρει τα 90’ μιας συνάντησης αλλά και τις βασικές αιτίες δημιουργίας του τελικού αποτελέσματος.

Έξαλλου όταν είσαι απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του πανεπιστημίου Κρήτης που εδρεύει στο Ρέθυμνο, τότε είναι εύκολο για σένα να μεταφέρεις ακόμη και άγνωστες πτυχές από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, που μόνο λίγα και έμπειρα μάτια είχαν την δυνατότητα να διακρίνουν. Για τον Αλέξανδρο Κοντορινάκη το καλοκαίρι του 2020 έχει μια διαφορετική υφή. Εκείνη του αποχωρισμού. Είναι η στιγμή όπου εικόνες από τα 4 χρόνια διαμονής σε μια πόλη γυρνούν γρήγορα στο μυαλό και επαναφέρουν μνήμες.

Όπως εκείνες που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2019 όταν από την Δυτική πλευρά του γηπέδου της Σοχώρας και τον Αστέρα Ρεθύμνου, πέρασε στην αντίστοιχη ανατολική και τον Ρεθυμνιακό μας. Εκεί αφού αρχικά κατέκτησε είχε μια πολύ θετική χρονιά με τα «δελφίνια» τα ακολούθησε στην επιστροφή τους στις Εθνικές κατηγορίες συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Σε μια σεζόν ιδιαίτερη, που στιγματίστηκε από τον Κοροναϊό ο γεννημένος την 25η Ιουνίου 1997 κεντρικός αμυντικός φόρεσε επίσημα τα «κυανόλευκα» σε 11 συνολικά αγώνες, με πρώτο εκείνο της κατάκτησης του Super Cup Ρεθύμνου κόντρα στην πρωταθλήτρια της Γ’ Εθνικής Επισκοπή. Από εκεί και πέρα είχε 3 παρουσίες στους αγώνες Κυπέλλου Ερασιτεχνών και 7 στο πρωτάθλημα του 8ου Κρητικού Ομίλου της 3ης ιεραρχικά Εθνικής κατηγορίας. Στα 489’ συνολικά συμμετοχής του προσπάθησε για το καλύτερο αφήνοντας τις πιο θετικές εντυπώσεις πριν την αποχώρηση από το Ρέθυμνο και την επιστροφή του στα Χανιά.

Πριν όμως από αυτή φρόντισε να δώσει τον δικό του επίλογο, σε μια παρουσία 4 ετών στην «πόλη των γραμμάτων και τεχνών».

Όπως ο 23χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι δύσκολη για μένα η στιγμή του αποχωρισμού, αλλά δυστυχώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Το καλό είναι ότι στα 4 χρόνια διαμονής μου στο Ρέθυμνο έκανα πολλές και καλές φιλίες».

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού μας:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. αποχαιρετά τον ποδοσφαιριστή ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΟΝΤΟΡΙΝΑΚΗ.

Έναν παίκτη που πάντα τον διέκρινε στους αγωνιστικούς χώρους το ταλέντο η θέληση και η αποφασιστικότητα για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για την ομάδα μας και σε κάθε χώρο το ήθος και ο χαρακτήρας του. Νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την συνεργασία που είχαμε για 1.5 χρόνο, και την πολύτιμη προσφορά του στον ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟ Α.Ο.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του, με υγεία και πραγμάτωση κάθε φιλοδοξίας του τόσο σε αθλητικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο»”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook