Σημαντική κίνηση με Μιχελακάκη ο Πόρος!

Την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Κώστα Μιχελακάκη ανακοίνωσε ο Πόρος το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο έμπειρος επιθετικός με αρκετές παραστάσεις στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής και του τοπικού πρωταθλήματος, τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ρωμανό έχοντας σκοράρει αρκετά τέρματα.

Σίγουρα είναι μια σημαντική προσθήκη για τους “μπλε” που κάνουν προσεκτικές κινήσεις…

Η ανακοίνωση:

Άλλη μία σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα μας είναι γεγονός στο πλαίσιο της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού από τη διοίκηση βάσει των εισηγήσεων του τεχνικού επιτελείου. Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση ενός παίκτη που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, του Κώστα Μιχελακάκη. Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του Πόρου και πιστεύουμε ότι με την παρουσία, τις πλούσιες εμπειρίες και παραστάσεις του ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα μας τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική. Καλή σεζόν Κώστα με υγεία, πολλές επιτυχίες και πολλά γκολ με τον Πόρο μας”.

Ποιος είναι Ο Κώστας Μιχελάκης ξεκίνησε να παίζει μπάλα από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ. Το ταλέντο και η σκληρή δουλειά τον οδήγησαν μέχρι την ΠΑΕ ΟΦΗ. Μάλιστα με την πρώτη ομάδα έπαιξε στην Ευρώπη (Κύπελλο Ιντερτότο), έχοντας παράλληλα συμμετοχές σε Super League αλλά και Κύπελλο Ελλάδος. Λόγω κάποιων τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν στο διάστημα της θητείας του στον ΟΦΗ μετακόμισε στο Ατσαλένιο και στον ΠΟΑ (Γ’ Εθνική) προκειμένου να βρει και πάλι αγωνιστικό ρυθμό. Το ότι ξαναβρήκε και πάλι τον εαυτό του τον έκανε… περιζήτητο! Μετά τον ΠΟΑ ακολούθησαν οι ΠΑΟ Κρουσώνα (Περιφερειακό), Άγιος Δημήτριος (Γ’ Εθνική), Αετός Ανωγείων (Περιφερειακό), Επισκοπή (Περιφερειακό), ΠΟΑ (Α’ ΕΠΣΗ) Γιούχτας (Α’ ΕΠΣΗ και Γ’ Εθνική), Δόξα Γαλιάς (Α’ ΕΠΣΗ), Επισκοπή (Α’ ΕΠΣΡ), ΠΑΟ Κρουσώνα (Α’ ΕΠΣΗ). Τα τελευταία κοντά δύο χρόνια έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξαιρετική πορεία του Ρωμανού σε Α1 και Κύπελλο ΕΠΣΗ. Με την ομάδα της Ελιάς πέτυχε συνολικά 30 γκολ στο πρωτάθλημα (16 πρόπερσι+14 πέρυσι) και αρκετά στο κύπελλο. Είναι επιτελικός-δημιουργικός μέσος αλλά και κρυφός επιθετικός, ενώ μπορεί ν’ αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία και ως αμυντικός μέσος όταν οι ανάγκες της ομάδας το απαιτούν. Παράλληλα διακρίνεται για τα καλά χτυπήματα φάουλ αλλά και τα γκολ που σημειώνει από τις στημένες φάσεις, βρισκόμενος στη σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή.

  • Στη φωτογραφία το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Πόρου Κώστας Μιχελακάκης με τον πρόεδρο της ομάδας μας Γιάννη Ασσαργιωτάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook