Ελεύθερος από την Δαμάστα ο Μαρκάκης

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Δαμάστας Μπάμπης Μαρκάκης, αποχαιρέτησε την ομάδα, αφού ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας τους.

Ο έμπειρος μέσος βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα της Δαμάστας για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, έχοντας πανηγυρίσει δύο ανόδους σε Α1 και Γ’ Εθνική.

Μάλιστα στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ πανηγύρισε 10 τέρματα, έχοντας μεγάλη επιρροή στην άνοδο στα μεγάλα… σαλόνια της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ Δαμάστας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Μπάμπη Μαρκάκη και τον ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη προσφορά του στο σωματείο.

Ο Μπάμπης Μαρκάκης φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αποτέλεσε μια ηγετική φυσιογνωμία για την Δαμάστα και βοήθησε τα μέγιστα τις δύο τελευταίες χρονιές και στις δύο ανόδους από την Α2 στην Α1 ΕΠΣΗ και από την Α1 ΕΠΣΗ στην Γ’ Εθνική. Την περίοδο 2018-19 στην Α2 ΕΠΣΗ σημείωσε 10 γκολ σε 2201 λεπτά συμμετοχής ενώ την περίοδο 2019-20 στην πορεία πρωταθλητισμού της Α1 ΕΠΣΗ σημείωσε 1 γκολ μετρώντας 2000 λεπτά συμμετοχής σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά. Παράλληλα ήταν πολύτιμη η βοήθειά του και στην εκγύμναση της ομάδας, προσφέροντας τις υπηρεσίες του όποτε χρειάστηκε.