Στον Ρεθυμνιακό ο Πρινιανάκης

Ο 19χρονος μέσος μετακινήθηκε στη Ρεθυμνιώτικη ομάδα από τον Πόρο, όπως σας είχε ενημερώσει προ ημερών το athleticradio.gr.

Η ανάρτηση του Ρεθυμνιακού, όπως σας είχαμε ενημερώσει

“Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ 19ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ ΜΑΣ

Πριν – ιανάκης ο «αλέκτωρ» να… «λαλήσει» την 3η μεταγραφή

Για εκείνον αποτελεί την επιστροφή του ξανά στην πόλη που έκανε τα πρώτα του βήματα και γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά.

Για τον Ρεθυμνιακό μας την ένταξη ενός ακόμη ταλαντούχου ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του. Όπως και να έχει πάντως η απόκτηση του Κώστα Πρινιανάκη είναι πλέον γεγονός και αποτελεί την 2η μεταγραφή μας στην τρέχουσα σεζόν.

Ο 19χρονος πρώην μέσος που πλέον είναι καθιερωμένος ως δεξιός μπακ είχε κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο 820 λεπτά συμμετοχής με την ομάδα του Πόρου, αντίπαλου του Ρεθυμνιακού μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής φορώντας την φανέλα του σε 8 αγώνες πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου, μοιράζοντας και μια ασίστ.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ηλικία μόλις 6 ετών το 2007 στα τμήματα υποδομής του ΟΦ Αρμένων στα οποία και παρέμεινε μέχρι το 2015.

Στην συνέχεια μετακόμισε στην Σοχώρα όπου φόρεσε διαδοχικά την εμφάνιση των Κεραυνού και Αστέρα Ρεθύμνου. Εκεί στο πρώτο «εξάμηνο» της δεύτερης χρονιάς του με τα «κιτρινόμαυρα» του Κεραυνού είχε την περίοδο 2016-2017 15 συμμετοχές με την σημαντική «παραγωγή» των 9 γκολ στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΡ. Την επόμενη αγωνιστική σεζόν 2017-18 θα την μοιραστεί μεταξύ Κεραυνού και Αστέρα Ρεθύμνου, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται εξίσου στην Α’ ΕΠΣΡ.

Η ανοδική πορεία του θα τον φέρει τον Ιανουάριο του 2019 στην ΑΕ Μυλοποτάμου με την οποία θα στεφθεί πρωταθλητής στην πρώτη ιεραρχικά κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων Ρεθύμνου.

Το «βάπτισμα του πυρός» στην Γ’ Εθνική πάντως θα το πάρει με την μεταγραφή του στον Πόρο Ηρακλείου στον οποίο πρόσφερε τις υπηρεσίες του την απερχόμενη περίοδο. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που με την μαχητικότητα και το ταλέντο του κατάφερε να κερδίσει θέση και στην 11αδα όλων των κλιμακίων της Μικτής ΕΠΣΡ, αλλά και σε όσες ομάδες έχει αγωνιστεί.

Το παλμαρέ του Κώστα Πρινιανάκη:

2007 – 2015 : ΟΦ Αρμένων (τμήματα υποδομής)
2015 – 2017 : Κεραυνός (Β’ ΕΠΣΡ)
2017 – 2018 (α’) : Κεραυνός (Α’ ΕΠΣΡ)
2017 – 2018 (β’): Αστέρας Ρεθύμνου (Α’ ΕΠΣΡ)
2018 – 2019 (α’): Αστέρας Ρεθύμνου (Α’ ΕΠΣΡ)
2018 – 2019 (β’) : ΑΕ Μυλοποτάμου (Α’ ΕΠΣΡ – Κατάκτηση πρωταθλήματος)
2019 – 2020 : Πόρος (Γ’ Εθνική)

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού μας:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΠΡΙΝΙΑΝΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

Ο 19χρονος (γεννημένος την 9η Απριλίου 2001) ταλαντούχος δεξιός μπακ που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΟΦ Αρμένων, έχει φορέσει την φανέλα των Κεραυνού, Αστέρα Ρεθύμνου και ΑΕ Μυλοποτάμου με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΡ.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Πόρου στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Καλωσορίζουμε τον νεαρό αμυντικό στην οικογένεια του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και πολλές επιτυχίες σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με το ταλέντο και την μαχητικότητα του θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

Κώστας Πρινιανάκης: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τους στόχους»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ένταξή του στον Ρεθυμνιακό εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως «δελφίνι» ο Κώστας Πρινιανάκης.

Ο 19χρονος δεξιός μπακ τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είμαι χαρούμενος που την νέα χρονιά θα αγωνιστώ με την φανέλα του Ρεθυμνιακού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ρεθυμνιακού και τον προπονητή της ομάδας κ Λυρώνη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον πρόσωπο μου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου κο Νίκο Παπαδάκη που με βοήθησε όλα τα προηγούμενα χρόνια να αποκτήσω εμπειρίες και να γαλουχηθώ ποδοσφαιρικά. Το πρότζεκτ του Ρεθυμνιακού ταιριάζει με τους δικούς μου στόχους και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και παράλληλα και οι προσωπικοί μου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook