“Τέλος” από την Δαμάστα ο Χαρίτος!

Μετά από ένα χρόνο συνεργασίας, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να συνεχίσει στους πρωταθλητές της Α1 ΕΠΣΗ.

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αναζητά εδώ και λίγες ώρες ο Γιώργος Χαρίτος, αφού έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα της Δαμάστας.

Ο έμπειρος μέσος είχε μια άτυχη χρονιά, αφού υπέστη ρήξη χιαστών και έχασε αρκετό μέρος του πρωταθλήματος, ωστόσο ήθελαν και οι δύο πλευρές να συνεχίσουν την συνεργασία τους, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν βοήθησαν στο να ανανεωθεί η συνεργασία.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ Δαμάστας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον έμπειρο μεσοαμυντικό Γιώργο Χαρίτο.

Ο Γιώργος ήταν ένα από τα βασικά στελέχη πάνω στα οποία χτίστηκε η περσινή πορεία πρωταθλητισμού της Δαμάστας αλλά ήταν και ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, καθώς λίγο πριν την ολοκλήρωση του α’ γύρου υπέστη ρήξη χιαστού στο παιχνίδι με τον Ρωμανό στο γήπεδο της Ελιάς.
Λίγες εβδομάδες αργότερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παρότι δεν μπορούσε να έχει ενεργό ρόλο, ήταν πάντα δίπλα στους συμπαίκτες του και την ομάδα.

Φέτος λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν μπορεί να ακολουθήσει παράλληλα τις αυξημένες υποχρεώσεις της Δαμάστας στην Γ’ Εθνική και αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας.

Ο ΑΟ Δαμάστας ευχαριστεί τον Γιώργο Χαρίτο για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook