Ανανέωσε με Βραζιλιάνο τερματοφύλακα η Αναγέννηση Ιεράπετρας

Στην απόκτηση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Μαρσέλο Μερκούρι, προχώρησε η Αναγέννηση Ιεράπετρας με την διοίκηση του σωματείου να ανακοινώνει την συμφωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης: 

Με Μercuri στην εστία συνεχίζονται οι ανανεώσεις παικτών της Αναγέννησης!

Με τον 28χρονο Marcelo Mercuri συνεχίζει η Αναγέννηση τις ανανεώσεις παικτών. Ο Μαρσέλο, ένας έμπειρος τερματοφύλακας που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τη χρονιά που πέρασε με το ταλέντο του κάτω απο τα δοκάρια, αλλά και με το ήθος και την παιδεία του, μετά από την συζήτηση με την διοίκηση, συνεχίζει δυναμικά να ανήκει στο ρόστερ των Λιονταριών.

Γεννημένος στις 29/5/1992, στο Σάο Πάολο, ο Μαρσέλο που έχει βραζιαλιάνικη και γαλλική υπηκοότητα, που έχει παίξει σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, συνεχίζει την καριέρα του στην νοτιότερη πόλη της Ευρώπης.

“Μαρσέλο καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες να έχεις. Είμαστε τυχεροί και χαρούμενοι που θα συνεχίσεις να κοσμείς και εσύ το δυναμικό της ομάδας μας.”

Με συχνές συνεδριάσεις, με πολλή όρεξη και μεράκι από όλους, συνεχίζονται οι συζητήσεις και ο προγραμματισμός της ομάδας από τον πρόεδρο κ. Μαγούλη, το ΔΣ, τον προπονητή κ. Δεδελετάκη Κώστα και τον τεχνικό διευθυντή κ. Δεδελετάκη Νίκο. Κοινό όραμα όλων να έχει η Αναγέννηση μια πορεία αντάξια της ιστορίας της, για αυτό και περισσότερο από ποτέ, όλοι μαζί με στόχο την επιτυχία , πορεύονται και προγραμματίζουν με μεθοδικότητα τα επόμενα βήματα της ομάδας.

Φωτογραφία αρχείου εφημερίδας Ανατολής ( κ. Μαρκάκη και Αθ. Μπέρκοβιτς)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook