Ρεθυμνιακός: “Όλοι μαζί να πετύχουμε την καλύτερη εκπροσώπηση του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου”

Mεταφέρει τις πιο θερμές ευχές του στις Διοικήσεις των Ρεθυμνιώτικων ομάδων, που θα εκπροσωπήσουν τo Ρέθυμνο στις Εθνικές κατηγορίες.

Η ανάρτηση του Ρεθυμνιακού: 

‘ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΕΤΑΙ Ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΜΑΣ στους ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ Δ.Σ. ΤΩΝ Α.Ο. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ, ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΙ Α.Ο. ΑΡΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ

Ευχές στους ανθρώπους των σημαντικών αποφάσεων

Έπειτα από την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών και την σύσταση των νέων διοικητικών συμβουλίων τους ο Ρεθυμνιακός Α.Ο. θα ήθελε να μεταφέρει τις πιο θερμές ευχές του στις διοικήσεις των Ρεθυμνιώτικων ομάδων που θα εκπροσωπήσουν την πόλη μας στις Εθνικές κατηγορίες

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού μας: 

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. έπειτα από την ανάδειξη των νέων διοικητικών συμβουλίων των ομάδων τις πόλης μας που μετέχουν στα πρωταθλήματα των Εθνικών κατηγοριών θα ήθελε να μεταφέρει τις πιο θερμές ευχές του για καλή και επιτυχημένη θητεία στον Πρόεδρο Μιχάλη Νικολιδάκη και τα υπόλοιπα μέλη της νέας διοίκησης του Α.Ο. Επισκοπής, στον Νίκο Παπαδάκη του Αντωνίου και τους συνεργάτες του στην διοίκηση του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου και στον Μανώλη Βαρούχα αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δ.Σ. του ΑΟ Άρη Περιβολίων.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους ανθρώπους που αναλαμβάνουν τις σημαντικές αποφάσεις των Ρεθυμνιώτικων συλλόγων να έχουν και αυτή την χρονιά, το σθένος, το κουράγιο και την επιμονή να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους και όλοι μαζί στα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα που λαμβάνουμε μέρος να πετύχουμε την καλύτερη εκπροσώπηση του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου στις Εθνικές κατηγορίες.

Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους»”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook