Ο Γιάννης Κοιλιάρας στον Athletic Radio 104.2: “Έκανα την καλύτερη επιλογή – Περίμενα καιρό την επιστροφή μου”

Στον Athletic Radio 104.2 και στην εκπομπή “Derby” μίλησε για την μεγάλη επιστροφή του στον Ηρόδοτο ο Γιάννης Κοιλιάρας.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε για το “διαζύγιο” του με τον Εργοτέλη, ενώ μίλησε για τους στόχους του Ηροδότου, στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμα στον κόσμο των “κυανόλευκων”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του στον Ηρόδοτο: “Ήταν κάτι γρήγορο η επιστροφή μου στον Ηρόδοτο. Τελείωσε το συμβόλαιο μου με την ομάδα του Εργοτέλη και πήρα την απόφαση να επιστρέψω. Ήθελα να γυρίσω στον Ηρόδοτο. Είναι ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Περίμενα να επιστρέψω πιο μεγάλος, όμως έτσι τα έφεραν τα πράγματα και είμαι ήδη στην ομάδα. Έκανα την καλύτερη επιλογή. Θέλω  να βοηθήσω την ομάδα που μεγάλωσα. Δεν τον  σκέφτηκα και πολύ”.

Για την φυγή του από τον Εργοτέλη: “Μετά από συναντήσεις που είχα με τους ανθρώπους του Εργοτέλη δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι αποφάσισα να φύγω. Δεν το είχα σχεδιάσει, ήταν απόφαση της στιγμής”. 

Για την επιλογή να πάει στον Ηρόδοτο: “Όλα παίζουν το ρόλο τους. Και οι στόχοι της ομάδας να μην ήταν μεγάλοι εγώ πάλι θα ερχόμουν στον Ηρόδοτο αφού η αγάπη μου για την ομάδα είναι μεγάλη. Υπάρχει σεβασμός για την ομάδα και τους ανθρώπους προς εμένα. Έπαιξε ρόλο και ο Δημήτρης και γι αυτό επέστρεψα στον Ηρόδοτο”.

Για τους στόχους της ομάδας: “Οι στόχοι είναι υψηλοί. Ο Ηρόδοτος θέλει να επιστρέψει στην παραπάνω κατηγορία Η προσπάθεια των τελευταίων ετών ήταν μεγάλη και η ομάδα έπαιξε σε υψηλό επίπεδο. Ο Ηρόδοτος πρέπει να επιστρέψει στο προσκήνιο γιατί το αξίζει. Είναι μεγάλη ομάδα για τον τόπο μας και έχει άλλη δυναμική αν εξαιρέσεις ΟΦΗ και Εργοτέλη”.

Το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας:Εφόσον μας το επιστρέψουν οι συνθήκες θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Βλέπουμε τώρα τα πλέι οφ και απογοητευόμαστε με τα άδεια γήπεδα. Εύχομαι με το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε να χαίρονται κάθε Κυριακή την μπάλα και το μόνο σίγουρο είναι ότι τον θέλουμε δίπλα μας αφού είναι ο 12ος παίκτης. Να ξέρουν ο στόχος δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα”.