Γ΄Εθνική: Οι πρώτες επιλογές των έξι…

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο οι ομάδες του Ηρακλείου δείχνουν τις βλέψεις του για τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική.

Σίγουρα οι ομάδες του Ηρακλείου αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το athleticradio.gr σας μεταφέρει τις πρώτες κινήσεις και τις βλέψεις τους…

Ας τα πάρουμε από την αρχή και από τις ομάδες που βρισκόταν ήδη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ηρόδοτος: Η νέα διοίκηση έχει βάλει στόχο τον πρωταθλητισμό και το καταλαβαίνουμε, από τις πρώτες κινήσεις, αφού αποκτήθηκαν τα αδέρφια Κοιλιάρα και ο Γεωργίου, ενώ αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια από παίκτες στο πάνω ράφι αλλά και προπονητή.

Γιούχτας: Κράτησε τον προπονητή και τον βασικό κορμό της ομάδας και με τις κατάλληλες προσθήκες αναμένεται να έχει μια ανάλογη πορεία στο πρωτάθλημα, περιμένοντας παράλληλα και το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος.

ΠΟΑ: Στο… τιμόνι της ομάδας παρέμεινε ο Μανώλης Σκύβαλος, ενώ η διοίκηση προχώρησε σε αλλαγές στο ρόστερ για τη νέα αγωνιστική χρονιά προσθέτοντας παίκτες με ποιότητα, όπως είναι ο Πατηνιώτης και ο Ρουμπάκης, ενώ αναμένεται να γίνουν κι άλλες μεταγραφές.

Πόρος: Έκανε από τις καλύτερες κινήσεις στον πάγκο αποκτώντας τον Βασίλη Κρασανάκη και ήδη προσθέτει ποιότητα στο ρόστερ με Μανώλη Φραγκιαδάκη, ενώ έχει συμφωνήσει ακόμα με παίκτες που θα κάνουν την διαφορά για μια καλύτερη χρονιά.

Αλμυρός: Η ομάδα του Γαζίου θα βρίσκεται για πρώτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας στον πάγκο ένα φιλόδοξο προπονητή με πολλές ικανότητες. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Κιάσσο. Κράτησε τον βασικό κορμό της ομάδας και με προσθήκες ποδοσφαιριστών με ποιότητα και ταλέντο θα κοιτάξει να κάνει μια καλή χρονιά, που θα είναι η αρχή για την μετάβαση της ομάδας.

Δαμάστα: Ως πρωταθλήτρια ΕΠΣΗ θα βρίσκεται στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Κράτησε τον Γιάννη Χατζησεβαστό, ενώ ήδη οι μεταγραφές της είναι πολυσυζητημένες δείχνοντας πως θέλει να είναι “περαστική” και από αυτό το πρωτάθλημα, ενώ αναμένεται να συνεχίσει τις δυναμικές κινήσεις.

Αναμφίβολα και τα έξι σωματεία θα έχουν μια χρονιά που θα βάλουν ψηλά τον πήχη, μιας και οι σκέψεις της ΕΠΟ είναι να υποβιβαστούν οκτώ από τις 16 ομάδες.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook