Πόρος: Έδωσε τα… χέρια με Χρηστάκη

Στον Πόρο για έναν ακόμα χρόνο θα παραμείνει ο Ηρακλής Χρηστάκης, με την διοίκηση των “κυανόλευκων” να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο νεαρός μέσος που βρίσκεται στο σωματείο από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΕΠΣΗ, συμφώνησε άμεσα με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Ασσαριωτάκη για έναν ακόμα χρόνο.

Στον Πόρο έχουν βάλει στόχο να κρατήσουν τους παίκτες που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα και φαίνεται πως το έχουν πετύχει…

Η ανακοίνωση:

“Άλλο ένα σημαντικό γρανάζι του ονειρικού ταξιδιού από τα τοπικά πρωταθλήματα στις Εθνικές κατηγορίες θα συνεχίσει να φοράει τα κυανόλευκα και τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική. Με μεγάλη χαρά ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ηρακλή Χρηστάκη και την καινούργια σεζόν. Άλλο ένα δικό μας παιδί παραμένει στο έμψυχο δυναμικό του σωματείου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Ο Ηρακλής ήρθε στην ομάδα μας στην Α1 ΕΠΣΗ, κατέκτησε το πρωτάθλημα και πανηγύρισε την ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική. Πέρυσι η ατυχία και οι τραυματισμοί του… χτύπησαν την πόρτα όμως είμαστε σίγουροι ότι τη νέα περίοδο ο υγιής Ηρακλής έχει πολλά να δώσει στον Πόρο σε όλους τους τομείς. Του το ευχόμαστε ολόψυχα. Καλή νέα σεζόν Ηρακλή”.