Συνεχίζει στον Πόρο ο Σκουλάς!

Έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον Πόρο από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ κράτησε η διοίκηση της ομάδας, αφού ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σωκράτη Σκουλά.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πόρου βρισκόταν στο ρόστερ της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια όπου κατάφερε να πανηγυρίσει τον τίτλο στην Α1 ΕΠΣΗ αλλά και πέρυσι να βοηθήσει την ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Μάλιστα ο Σκουλάς θα συνεργαστεί και πάλι με τον Βασίλη Κρασανάκη μετά από έξι ολόκληρα χρόνια όπου και είχαν κοινή παρουσία στον Ηρόδοτο.

Η ανακοίνωση:

“Αναλλοίωτη παραμένει η ραχοκοκαλιά της ομάδας μας και τη νέα περίοδο. Μετά τους Μιχάλη Μαγάκη και Νίκο Μεταξάκη, σειρά πήρε ο Σωκράτης Σκουλάς με τον Α.Ο. Πόρου ν’ ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας μας για έναν ακόμη χρόνο και τον ίδιο να συνεργάζεται και πάλι μετά από έξι χρόνια με το Βασίλη Κρασανάκη και την κοινή τους παρουσία στον Ηροδοτο. Θεωρούμε το Σωκράτη ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει τα κυανόλευκα για τρίτη σερί σεζόν, έχοντας συμβάλλει και πανηγυρίσει μαζί μας το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ και την ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική, παιδί της ομάδας μας που τιμάει τη φανέλα, πονάει το σωματειο και έχει δεθεί με τον Πόρο. Σωκράτη να έχεις μία καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας, διατηρώντας αναλλοίωτο το σπάνιο στις μέρες μας ήθος και χαρακτήρα που σε διακρίνει”.