Ξεκίνησε το “χτίσιμο” του Ρεθυμνιακού

Από τον «νευραλγικό» χώρο του κέντρου ξεκίνησε η δημιουργία του ρόστερ της Ρεθυμνιώτικης ομάδας για την φετινή σεζόν.

Η σχετική ενημέρωση: 

“«Χάλκια» – Δροσάκης οι πρώτοι…

Από τον «νευραλγικό» χώρο του κέντρου ξεκίνησε η δημιουργία του ρόστερ του Ρεθυμνιακού μας για την φετινή σεζόν. Δύο πολύτιμες μονάδες με σημαντική εμπειρία, αλλά και έντονο δυναμισμό θα συνεχίσουν να φορούν τα «κυανόλευκα» και στην 2η συνεχή σεζόν των «δελφινιών» στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ανεβάζοντας την «αυλαία» των ανανεώσεων του βασικού «κορμού» της ομάδας μας, που θα συνεχιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες με το «ναι» και από άλλους παίκτες που αποτέλεσαν βασικά στελέχη του Ομίλου στην επιστροφή του στις Εθνικές κατηγορίες.

Οι Νίκος Χαλκιαδάκης και Μανώλης Δροσάκης θα συνεχίσουν να φοράνε τα «μπλε» και την νέα σεζόν προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στο Ρεθυμνιακό μας.

Η επίσημη ανακοίνωση για τις ανανεώσεις των Χαλκιαδάκη και Δροσάκη είναι:

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Νίκο Χαλκιαδάκη και Μανώλη Δροσάκη. Κρίνοντας από την εμπειρία, την ικανότητα αλλά και την προσφορά τους, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βοηθήσουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας. Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και προσδοκώμενες επιδόσεις».”