Ο Κώστας Δεδελετάκης στον Athletic Radio 104.2: “Οφείλω τα πάντα στον Γκέραρντ”

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τον κορωνοϊό και φυσικά τον ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104.2 και την εκπομπή “Derby” ο προπονητής της Αναγέννησης Ιεράπετρας Κώστας Δεδελετάκης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Athletic Radio 104.2 και στους Μανώλη Θέμελη και Κώστα Παπαδόπουλο: 

Για την άνοδο στην Γ’ Εθνική: “Ο στόχος ήταν η ομάδα να ανέβει κατηγορία. Θεωρούμε τους εαυτούς μας πρωταθλητές. Έγινε η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος που δεν ευνόησε εμάς. Είχε μείνει μια αγωνιστική και θέλαμε ένα βαθμό για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αποδόθηκε δικαιοσύνη από την μια με την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική, ωστόσο δεν ορίστηκε πρωταθλητής, απλά έγιναν γνωστές οι ομάδες που θα ανέβουν στην Γ’ Εθνική. Κάτι είναι και αυτό”

Για το πρωτάθλημα: “Ήταν δυνατό πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων αλλά σίγουρα η μόνη που δεν θα έμπαινε στα μπαράζ θα ήταν η ομάδα μας, αφού είχαμε κάνει καλή δουλειά και θα παίρναμε το πρωτάθλημα”.

Για τον κορωνοϊό και το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: “Έχω σπουδάζει πάνω στο ποδόσφαιρο, οπότε για τρεις μήνες περάσαμε δύσκολες στιγμές. Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα αλλά τα οικονομικά προβλήματα θα είναι πολλά. Θα το παλέψουμε, αφού έχουμε αποδείξει ότι στην Δ’ Εθνική ήμασταν ρυθμιστές. Θα κρατήσουμε όλους τους παίκτες της περιοχής και θα πάρουμε 4-5 παίκτες που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα μας”.

Για το νέο πρωτάθλημα:Θα γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα όλες οι ομάδες θα είναι στα ίδια επίπεδα αν εξαιρέσουμε 2-3 ομάδες που θα ανεβάσει. Να κάνουμε ένα σύνολο όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας μας και πιστεύω θα έχουμε ρόλο ρυθμιστή την φετινή σεζόν”.

Για τον πατέρα του:Ο κ. Νίκος είχε επιτυχίες εντός και εκτός Κρήτης. Είναι δύσκολο πόστο για εμένα αλλά θα το παλέψω. Θα κάνουμε ότι μπορούμε αλλά η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο θα μας βοηθήσει να τα καταφέρουμε”.

Για τον ΟΦΗ:Είμαι σίγουρος ότι βαδίζουν σε σωστό δρόμο. Το μοντέλο χρειάζεται υπομονή, από κόσμο. Να στηριχθεί η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές γιατί ο ΟΦΗ πάει να παίξει το σωστό ποδόσφαιρο και αυτό χρειάζεται χρόνο. Η φιλοσοφία των ανθρώπων που βρίσκονται στον ΟΦΗ είναι κοινή. Υπάρχει χημεία και ο Σίμος δεν θα ήταν στην ομάδα αν δεν είχαν ίδιες απόψεις”.

Για το ματς με τον Άρη: “Έδειξε δύο πρόσωπα ο ΟΦΗ στο ματς με τον Άρη. Έμεινα ευχαριστημένος στο πρώτο μέρος. Όμως στον ΟΦΗ υπάρχει ηρεμία και η ομάδα θα πάει καλύτερα”.

Για τον Ευγένιο Γκέραρντ: “Ο άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε τέσσερα διαφορετικά πρωταθλήματα. Πέτυχα κάποια πράγμα και οφείλω τα πάντα σε αυτό τον άνθρωπο. Δεν μπορώ να λησμονήσω αυτά που πέρασα στον ΟΦΗ. Είμαι χαρούμενος που πέρασα 6 χρόνια στην ομάδα του ΟΦΗ. Την αγαπάω αυτή την ομάδα και δεν θα την ξεχάσω ποτέ όπως και αυτό τον άνθρωπο που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω Ευρώπη”.