Τέσσερις ανανεώσεις στην Αναγέννηση Ιεράπετρας

Η Αναγέννηση Ιεράπετρας ανακοίνωσε τις πρώτες τέσσερις ανανεώσεις από το υπάρχον ρόστερ για τη νέα αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πιο συγκεκριμένα οι Λιοντάκης, Χρυσοφάκης, Κοσμίδης και Μπέγκο θα φορούν και τη νέα αγωνιστική χρονιά τη φανέλα της Αναγέννησης Ιεράπετρας.

Αναλυτικά:

«Παραμένουν στην Αναγέννηση οι στυλοβάτες Λιοντάκης, Χρυσοφάκης, Κοσμίδης και Μπέγκο!

Το ΔΣ της Αναγέννησης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τέσσερις παλιούς έμπειρους παίκτες : τον Γιάννη Λιοντάκη, Ραφαήλ Χρυσοφάκη, Γιώργο Κοσμίδη και Έρι Μπέγκο. Οι στυλοβάτες της ομάδας , που έχουν αποδείξει την αγάπη τους για την ομάδα της καρδιάς τους , συνεχίζουν στην Αναγέννηση .

Καθένας τους είναι ξεχωριστός και πάντα δίπλα στην ομάδα και στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές της. Οι τέσσερις παραπάνω παίκτες, μαζί με τον αρχηγό Νίκο Χατζάκη , έναν απο τους κορυφαίους παίκτες για 22 χρόνια της Αναγέννησης, του οποίου έχει προηγηθεί πριν μέρες η ανακοίνωση της ανανέωσης, έχουν συμβάλει τα μέγιστα στις επιτυχίες της ομάδας μας.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ των Λιονταριών ευχαριστεί τους παραπάνω ποδοσφαιριστές για την εμπιστοσύνη τους και τους εύχεται υγεία, μια πολύ καλή ποδοσφαιρική σεζόν με συνέχεια στις καλές εμφανίσεις τους».