“Σεφτέ” στις μεταγραφές με Κουντούρη η Δαμάστα!

Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Δαμάστα, η οποία ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιώργου Κουντούρη, ο οποίος αγωνιζόταν σε μικρή ηλικία στην ομάδα.

O 29χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε μικρή ηλικία στην Δαμάστα και στη συνέχεια άνοιξε τα φτερά του, αγωνίστηκε και στις Εθνικές Κατηγορίες και μάλιστα έφτασε μέχρι την Football League με την ΠΑΕ Γλυφάδα ενώ η μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του αποτελεί η συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδας 5X5 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Η ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ο ΑΟ Δαμάστας ανακοινώνει την μεγάλη επιστροφή ενός δικού του παιδιού στην ομάδα!

Ο Δαμαστιανός Γιώργος Κουντούρης συμφώνησε με τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Νικηφόρο και ουσιαστικά αποτελεί επίσημα το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού. Έτσι η Δαμάστα ανοίγει την μεταγραφική της ενίσχυση για την πρώτη της ιστορική συμμετοχή στην Γ’ Εθνική με έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει το χωριό την τελευταία δεκαετία.

Αναλυτικά το βιογραφικό του Γιώργου Κουντούρη:

Ξεκίνησε στο Παιδικό Πρωτάθλημα σε ηλικία 11 ετών με την Ακαδημία του Μαραθώνα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Δαμάστα μέχρι την ηλικία των 16 ετών, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ. Ακολούθησε ο Αετός Ανωγείων στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Επέστρεψε στο Ηράκλειο με τη φανέλα του Αστέρα Μυρτιάς στην Α1 ΕΠΣΗ και μετά έπαιξε ξανά στο Ρέθυμνο με τον Ερμή Ζωνιανών. Εκεί έζησε ιστορικές στιγμές με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Ρέθυμνο, την άνοδο στο Περιφερειακό και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΡ. Η επόμενη ομάδα του ήταν η ΠΑΕ Γλυφάδα σε επίπεδο Football League και ακολούθησε η παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας 5Χ5 και η συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε στον Τάλω Μελιδονίου στο Ρέθυμνο και σε Ραύκο κα Πήγασο στο τοπικό Ηρακλείου…

Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας εύχονται στον Γιώργο Κουντούρη μια καλή νέα ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας της καρδιάς του στην Γ’ Εθνική.