Επίσημο: Ανακοινώθηκε το… διαζύγιο με Σουτζή – Τέλος και οι Λεκάκης, Δημητριάδης

Ήταν γνωστό από το απόγευμα της Παρασκευής και ο Πόρος πριν από λίγο επισημοποίησε την λύση της συνεργασίας με τον Μανώλη Σουτζή.

Μάλιστα εκτός από τον έμπειρο τεχνικό δεν θα συνεχίσουν στο προπονητικό επιτελείο ο Αντώνης Λεκάκης αλλά και ο Αχιλλέας Δημητριάδης που ήταν προπονητής τερματοφυλάκων την φετινή χρονιά.

Η ανακοίνωση:

“Ο Α.Ο. Πόρος ευχαριστεί θερμά το Μανόλη Σουτζή για την προσφορά του στην ομάδα μας. Η παρουσία του έδωσε κύρος και ταυτότητα στο σωματείο, ανατρέποντας παράλληλα σε συνεργασία με τους άμεσους συνεργάτες του Αντώνη Λεκάκη και Αχιλλέα Δημητριαδη την πολύ δύσκολη αγωνιστική αλλά και βαθμολογική κατάσταση που βρισκόμασταν όταν ανέλαβε. Ο Πόρος είναι ένα σωματείο που βγάζει υγεία και χαιρόμαστε που ο μέχρι πρότινος προπονητής μας ανεβαίνει επίπεδο, αλλά και γενικότερα όταν άνθρωποι-μέλη του Πόρου προοδεύουν. Του ευχόμαστε τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και η πόρτα του Πόρου θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον. Ευχαριστούμε επίσης τους Αντώνη Λεκάκη και Αχιλλέα Δημητριάδη για τη συμβολή τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook