Το Σάββατο νέο Δ.Σ. στον Γιούχτα – Ξεκαθαρίζει του Πίτσου την επόμενη εβδομάδα

Στον Γιούχτα αναμένεται να κάνουν μια νέα συνάντηση το βράδυ του Σαββάτου για την επόμενη ημέρα του σωματείου, ενώ από εβδομάδα αναμένεται να κλείσει και το θέμα Πίτσου.

Στον Γιούχτα μετράνε αντίστροφα  προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς σε ένα πολύ δύσκολο και διαφορετικό πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού και αναδιάρθρωσης.

Οι  “πράσινοι” στο πρώτο Δ.Σ. συζήτησαν τον  οικονομικό αλλά και αγωνιστικό απολογισμό της φετινής χρονιάς, όπου ο Γιούχτας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση τερματίζοντας στην δεύτερη θέση, έχοντας παράλληλα και μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο.

Πλέον στο νέο Δ.Σ. που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει το Σάββατο θα συζητηθεί ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς με τα νέα δεδομένα. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να γίνει η συνάντηση με τον Μηνά Πίτσο προκειμένου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του και να πιάσουν σειρά οι ανανεώσεις παικτών…

Σίγουρα ο έμπειρος τεχνικός θα θελήσει να έχει μια παρόμοια πορεία στο πρωτάθλημα και μέσα στις διαπραγματεύσεις θα  γίνει συζήτηση και για τους στόχους της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook