Στη λίστα του Αλμυρού ο Χανιωτάκης

Μετά την αποχώρηση του Θανάση Γεωργίου, ο Αλμυρός είναι σε αναζήτηση τερματοφύλακα και η περίπτωση του Γιώργου Χανιωτάκη ενδιαφέρει τους “πορτοκαλί”.

Ο Αλμυρός τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ήδη οι άνθρωποι του σωματείου σε συνεργασία με τον Κώστα Κιάσσο έχουν αρχίσει τις επαφές με τους παίκτες για ανανέωση, κοιτάζοντας παράλληλα και μεταγραφικούς στόχους σε θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα.

Μια από αυτή είναι και του τερματοφύλακα. Ο Αλμυρός μετά την διακοπή συνεργασίας με τον Γεωργίου, έχει αρκετούς παίκτες στην λίστα του, ωστόσο η περίπτωση του Γιώργου Χανιωτάκη φαίνεται να είναι στην κορυφή αυτής.

Ο Χανιωτάκης που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Εργοτέλη όπου έφτασε ως την Κ20 το 2014,«μετακόμισε» στον Γιούχτα και μετά επέστρεψε στο σωματείο όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά παίζοντας στα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής και της Football League.

Στο μεταξύ, πέρασε και από τη Δόξα Γαλιάς  ωστόσο ανέκαθεν ανήκε στον Εργοτέλη. Ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του είναι η Επισκοπή όπου και πανηγύρισε τον τίτλο στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η περίπτωση του νεαρού τερματοφύλακα ενδιαφέρει αρκετά τους “πορτοκαλί” και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις στο επόμενο διάστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook