Γεωργιάδης: “Υπάρχει ενδιαφέρον από επιχειρηματία – Να δούμε και πάλι πρωταθλητή τον Ηρόδοτο”

Για την επόμενη ημέρα του Ηροδότου, το ενδιαφέρον επιχειρηματιών αλλά και τους στόχους που αναμένεται να έχει η ομάδα στη νέα ημέρα μίλησε στον Athletic Radio 104.2 ο Μιχάλης Γεωργίαδης.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στον Athletic Radio 104.2:

Για την επόμενη ημέρα του Ηροδότου: “Πρέπει να προσέξουμε και εμείς σαν φίλαθλοι αλλά και σαν άνθρωποι που θα εμπλακούμε με την ομάδα για το τι θα προσφέρουμε στο σωματείο αυτές τις δύσκολες ημέρες. Κάνοντας ένα προγραμματισμό για την επόμενη ημέρα, δεν ξέρουμε τι μας περιμένει όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στην οικονομική ζωή, γι αυτό θα πρέπει να προσέξουμε τις κινήσεις του”.

Για την περίπτωση να εμπλακούν με την ομάδα: “Βρεθήκαμε πριν λίγες ημέρες με κάποιους παράγοντες και μας δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται για την επόμενη ημέρα και να αναλάβουν την ομάδα. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους εφόσον αποκτήσουν την ομάδα για να τους στηρίξουμε στην προσπάθεια αυτή. Εφόσον πάλι χρειαστεί να αναλάβουμε εμείς που έχουμε ξανά περάσει από τον Ηρόδοτο θα δημιουργήσουμε μια ομάδα  με πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί η φανέλα μας είναι βαριά και δεν μπορούμε να την αφήσουμε έτσι όπως ήταν τα δύο τελευταία χρόνια και μιλάω πάντα αγωνιστικά”.

Για το πότε θα υπάρξουν εξελίξεις: “Η Γ.Σ. θα γίνει μέσα προς τέλη Ιουνίου και θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε τα πάντα για το καλύτερο της ομάδας. Τώρα για το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών θα γνωρίζουμε το επόμενο διάστημα που θα έχουμε και συνάντηση”.

Για το αν πρέπει αν είναι ο κόσμος του Ηροδότου ήρεμος για το μέλλον της ομάδας: “Τις τελευταίες ημέρες είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης. Όπου και να σταματήσεις είναι το θέμα της ομάδας. Είμαι αισιόδοξος και θα βρεθεί η καλύτερη φόρμα ώστε ο Ηρόδοτος θα επιστρέψει υπάρχει και η κουβέντα με άνθρωπο που θέλει να βοηθήσει ζεστά και εμείς θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε ότι και να γίνει”.

Για τις εργασίες των γηπέδων: “Από την προηγούμενη διοίκηση είχαν μπει οι βάσεις για να γίνει αλλαγή χλοοτάπιτα στο γήπεδο
Γ. Σκουρέλου” και ήδη τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν αλλαγές”.

Για τους στόχους του εφόσον εμπλακεί με την ομάδα: “Να επαναφέρουμε ποδοσφαιριστές της περιοχής που έχουν αποχωρήσει, όμως αγαπάνε και θέλουν να παίζουν για τον Ηρόδοτο. Να δώσουμε ευκαιρίες στις ακαδημίες για να ανέβουν στην μεγάλη ομάδα, αφού βλέπουμε και στα πρωταθλήματα ότι είναι το καμάρι μας. Ο Ηρόδοτος θέλει κάποιες σημαντικές προσθήκες από το πάνω ράφι και σε συνδυασμό με το υπάρχον ρόστερ το οποίο θα αξιολογηθεί από τον προπονητή προκειμένου να στοχεύσει στο πρωτάθλημα, αφού το όνομα και η ιστορία του είναι για τέτοιους στόχους”.