Ανανέωσε με 15 ποδοσφαιριστές ο Άρης Σούδας!

Η ομάδα του Άρη Σούδα θα βρίσκεται στην Γ΄’ Εθνική τη νέα αγωνιστική χρονιά και η διοίκηση άμεσα ξεκίνησε τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Μάλιστα οι άνθρωποι του σωματείου θέλοντας να επιβραβεύσουν τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία συμφώνησαν με 15 ποδοσφαιριστές για να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση:

Ο Άρης Σούδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ανακοινώσει ότι στο όμορφο και συνάμα απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα πορευτεί με τους πρωταγωνιστές που κατάφεραν να φέρουν την ομάδας μας στις επαγγελματικές κατηγορίες για πρώτη φορά στην ιστορία της. Για τον λόγο αυτό ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τους εξής ποδοσφαιριστές: Στρατουδάκη Εμμανουήλ, Παπαθανασίου Κώστα, Ροκάκη Νίκο, Σουχλάκη Γιώργο, Στεφανίδη Ηλία, Σούλιαρη Βαγγέλη, Βροντάκη Νίκο, Τσιμπρικίδη Βασίλη, Μιχαλόπουλο Αιμίλιο, Νικολακάκη Στράτο, Φέζγκα Ντίβι, Πατελάκη Βαγγέλη, Ρουσάκη Ευγένιο, Ψαρουδάκη Μανώλη και Τσέκο Γιώργο. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να εκπληρωθούν οι προσωπικοί τους στόχοι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook