Γεωργιάδης: “Είμαι πάντα εδώ και πάντα κοντά στον Ηρόδοτο”

Με μια μακροσκελή δήλωση ο πρώην πρόεδρος του Ηροδότου Μιχάλης Γεωργιάδης, ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για τις εξελίξεις που αναμένεται να υπάρξουν στο σωματείο.

Η δήλωση του Μιχάλη Γεωργιάδη μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook:

Κάνοντας ένα σχόλιο σε ότι αφορά την ενημέρωση του κόσμου

Από τον πρόεδρο της ομάδας μας κύριο Νίκο Παναγιωτάκη , και παρόλο που αυτή δεν είναι τυπικός διοικητικός απολογισμός αφού δεν έχει την γνώση και την έγκριση του Δ.Σ. , θέλω να αναφέρω τα παρακάτω. Αφορά βέβαια τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ομάδας μας αλλά και λίγες κουβέντες για την πορεία του συλλόγου τα τελευταία 2 χρόνια. Το σχόλιο δεν γίνεται μόνο προς αποκατάσταση της αλήθειας, αλλά περισσότερο για να γνωρίζει ο κόσμος τι ακριβώς ενέργειες είχαν γίνει από εμένα και από προηγούμενες διοικήσεις που υπήρξα μέλος αυτών.

• Το να μνημονεύσω βέβαια ενέργειες που έγιναν όπως το μεγάλο αγκάθι της αλλαγής του χλοοτάπητα στο κεντρικό γήπεδο, που αποπερατώθηκε τον Μάιο του ’14 είναι σε όλους γνωστές. Όπως και το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε για 1,5 ακόμη χρόνο μετά την αποπεράτωση , με την μη επίσημη δηλαδή παράδοση από τον εργολάβο λόγω κατασκευαστικών ατελειών είναι επίσης γνωστό. Όπως και η σοβαρή διαφωνία του εργολάβου με τις τότε υπηρεσίες του Δήμου, που αυτό όμως ήταν πρόβλημα για την ομάδα μας. Ενδεικτικά αναφέρω ότι η συντήρηση έγινε καταρχήν με δικούς μας πόρους. Στην αρχή και με δικά μας μέσα και ανθρώπους, αλλά στη συνέχεια για πρώτη μάλλον φορά έγινε εγκατάσταση εργολάβου πρασίνου που ανέλαβε τη συντήρηση του χλοοτάπητα , πάντα με δικά μας χρήματα.

• Για τα έργα που θα γίνουν στο γήπεδο, και αυτό αφορά τα βοηθητικά γήπεδα, την αλλαγή χλοοτάπητα στο Γ. Σκουρέλλος, και γενικότερα στις εγκαταστάσεις μας , αυτό είναι πολύ θετικό και πολύ ευχάριστο . Να καλυτερεύσουν δηλαδή στο μέγιστο ο χώρος προπόνησης των Ακαδημιών μας , των μελλοντικών αστεριών της ομάδας μας. Περιμένουμε λοιπόν την εγκατάσταση του εργολάβου, που σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο. Σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι η επόμενη διοίκηση πρέπει να κάνει μία συνεννόηση με τον εργολάβο σχετικά με το χρόνο εκτέλεσης του έργου. Δηλαδή πόσο καιρό χρειάζεται για τις εργασίες και εάν μπορεί να ξεκινήσει λίγο νωρίτερα. Και αυτό διότι εάν «κλείσει» το γήπεδο για έργα υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί σοβαρό θέμα με την λειτουργία των Ακαδημιών, που ξεκινούν στα μέσα Σεπτέμβρη. Σε αυτό πρέπει να βρεθεί μία λύση και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει.

• Σε ότι αφορά την κατασκευή του καινούργιου στεγάστρου η γνώμη μου είναι ότι αυτό πρέπει να γίνει στην κεντρική κερκίδα του γηπέδου. Είμαι σίγουρος ότι σε αυτό συμφωνεί και η πλειοψηφία των φιλάθλων μας. Και αυτό δεν αλλάζει. Εκεί κοντά βρίσκεται ο πάγκος αλλά και τα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών μας, που κατά τη διάρκεια του αγώνα χρειάζονται τη φωνή και τη διαρκή στήριξή μας. Εξάλλου και η πλειοψηφία των οπαδών μας έχει συνηθίσει εδώ και δεκαετίες να παρακολουθεί από το σημείο αυτό τους αγώνες. Στη νότια κερκίδα υπάρχει υφιστάμενο στέγαστρο που μπορούμε να βελτιώσουμε . Στη μικρή κερκίδα που είναι ξεσκέπαστη, απ’ ότι γνωρίζω λόγω της μικρής απόστασης με τον άξονα του αεροδιαδρόμου δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάποια καινούργια κατασκευή.

Τώρα με την ιδιότητα του μηχανικού αλλά και επανερχόμενου μέλους της διοίκησης από τον Γενάρη του ’17 , μου ανατέθηκε τον Μάρτη ίδιου έτους από το Δ.Σ. να ξεκινήσω την διαδικασία ενεργειών και εκπόνησης απαιτούμενων μελετών για την κατασκευή του νέου στεγάστρου. Και αναφέρομαι πάντα για την κεντρική κερκίδα. Η πρώτη λοιπόν ενέργεια που έκανα ήταν να κατατεθεί πλήρης φάκελλος στην ΥΠΑ με απαιτούμενες μελέτες και δικαιολογητικά, ώστε να γνωρίζουμε εάν στο συγκεκριμένο σημείο επιτρέπεται η κατασκευή του στεγάστρου, και κυρίως στο ύψος που πρέπει να γίνει δηλαδή 12,50 μέτρα. Η γνωμάτευση για την έγκριση μας κοινοποιήθηκε και είχε αριθμό ΥΠΑ/Δ3/Δ/13115/5016/26-6-17. Πρέπει να αναφέρω ότι η κεντρική υπηρεσία της Πολιτικής Αεροπορίας που βρίσκεται στη Γλυφάδα είχε καταρχήν αντίρρηση να μας δώσει έγκριση για αυτό το ύψος. Όμως με συνεχόμενη επικοινωνία αλλά και σωστή συνεργασία με τον κύριο Βάιλα που συντάσσει και την απόφαση κατάφερα να πάρω την συγκεκριμένη έγκριση. Τονίζοντας του βέβαια την σπουδαιότητα της κατασκευής αλλά και την ανάγκη να στεγαστεί η υφιστάμενη κερκίδα, χωρητικότητας άνω των 500 ατόμων.

Στη συνέχεια προχώρησα σε εκπόνηση μελετών όπως αρχιτεκτονικά ,στατικά, κλπ και σύνταξη φακέλου, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για την έκδοση της οικοδομικής άδειας, εις γνώση βέβαια του Αντιδημάρχου κυρίου Αναστασάκη μετά από συναντήσεις που κάναμε. Σε μια περίοδο μάλιστα που σαν μέλος της διοίκησης είχα τόσες ευθύνες, «τρεξίματα» , αλλά και χαρές με την ιστορική επιτυχία του ΗΡΟΔΟΤΟΥ και την άνοδο στην Β’ Εθνική. Περιμέναμε τη χρηματοδότηση του έργου και ζητήσαμε συνάντηση με τον κο Περιφερειάρχη. Μετά χαράς μας δέχθηκε και η συνάντηση έγινε στις 6-6-18 στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης. Στην συνάντηση εκτός του κου Αρναουτάκη παρόντες ήταν επίσης ο κος Συριγωνάκης, ο κος Μαρής, ο κος Αναστασάκης και ο κος Τζώρτζογλου. Την ομάδα μας εκπροσώπησα εγώ μαζί με τον Στέλιο Σωκιανό. Κατατέθηκε λοιπόν πλήρης φάκελλος. Ο Περιφερειάρχης μας υποσχέθηκε ότι το στέγαστρο μπορεί να γίνει άμεσα, να το χρηματοδοτήσει δηλαδή η περιφέρεια. Αρκεί βέβαια να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τον Δήμο Ηρακλείου, που είναι και ο ιδιοκτήτης του γηπέδου ώστε να εκδοθεί οικοδομική άδεια. Σχετικό δημοσίευμα μπορείτε να βρείτε πχ στην ιστοσελίδα CRETALIVE. Και όλα αυτά βέβαια μετά από προσωπική μου εργασία και πάντα αφιλοκερδώς, ανέλαβα μάλιστα να πληρώσω με δικά μου χρήματα συνεργάτες μου που εργάστηκαν στην σύνταξη των μελετών, όπως τοπογραφικές και μηχανολογικές εργασίες. Αυτό είναι αυτονόητο αλλά καμιά φορά καλό είναι να αναφέρονται και τα αυτονόητα.

Στη συνέχεια , στις λίγες εβδομάδες που απέμειναν μέχρι τη λήξη θητείας της τότε διοίκησης, άρα και της δικιάς μου, ρεαλιστικά δεν ήταν εφικτό να γίνει κάποια άλλη ενέργεια. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας επικεντρωθήκαμε στο να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί στην Β’ Εθνική. Γιατί η γνώμη μου είναι ότι σε μια ομάδα που λέγεται ΗΡΟΔΟΤΟΣ , το αγωνιστικό κομμάτι έχει προτεραιότητα πάντα και είναι πάνω απ’ όλα.

Συνεχίζω σε ένα ραντεβού που κάναμε στο εστιατόριο «Καρνάγιο» με τον κο Παναγιωτάκη, αν θυμάμαι καλά τον Φλεβάρη του ’19. Μου ζήτησε να «ξαναζεστάνουμε» το θέμα του φακέλου του στεγάστρου , να προχωρήσω στην έκδοση οικοδομικής άδειας και μάλιστα επί αμοιβής μου. Εξήγησα καταρχήν ότι για το ζήτημα της αμοιβής μου, τέτοιο θέμα φυσικά δεν υπάρχει, και δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πάρω χρήματα από τον ΗΡΟΔΟΤΟ. Είναι γνωστό ότι στηρίζω την ομάδα οικονομικά και πάντα σύμφωνα με τις δυνατότητες μου, είτε με την ιδιότητα του Προέδρου είτε και σαν απλός φίλαθλος. Για το θέμα της άδειας τον ενημέρωσα για τις ενέργειες που είχα ήδη κάνει όπως γνωμάτευση ΥΠΑ, μελέτες, φάκελλος, περιφέρεια κλπ. Ενημέρωσα ότι αρμόδιος σαν ιδιοκτήτης είναι μόνο ο Δήμος να προχωρήσει σε έκδοση αδείας. Χρειαζόμασταν δηλαδή είτε απόφαση δημοτικού συμβουλίου, είτε εξουσιοδότηση, είτε κάποιο άλλο έγγραφο. Είναι βέβαιο ότι λόγω των επερχόμενων δημοτικών εκλογών στις 26-5-19 , την χρονική αυτή περίοδο ήταν δύσκολο να προχωρήσει τέτοιο θέμα. Αυτό που έκανα εκείνη τη στιγμή ήταν να προχωρήσω σε ανανέωση αρχικής γνωμάτευσης της ΥΠΑ διότι η αρχική του ‘17 είχε λήξει . Η ισχύ της ήταν ένα έτος. Έγινε και αυτό με κατάθεση δικαιολογητικών στην ΥΠΑ και μου κοινοποιήθηκε η ανανέωση της γνωμάτευσης με αριθμό Δ3/Δ/8293/2103/22-3-19.

Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι το θέμα με το οικόπεδο που βρίσκονται το σύνολο των εγκαταστάσεων μας και είναι περίπου 33 στρέμματα, αποτελεί μέρος ευρύτερου και πολύ μεγαλύτερου κληροτεμαχίου παραχωρημένου από το ελληνικό κράτος στην πρώην κοινότητα Νέας Αλικαρνασσού το έτος 1937. Χωρίς να είμαι νομικός γνωρίζω ότι γίνεται να αποκοπεί το τμήμα αυτό των εγκαταστάσεων μας αλλά με δικαστική απόφαση . Και ο μόνος λοιπόν που μπορεί να κάνει αυτή την ενέργεια είναι ο σημερινός ιδιοκτήτης ,δηλαδή ο Δήμος Ηρακλείου. Στο σημείο πρέπει να επικεντρωθούμε. Διότι μόλις γίνει αυτό, δημιουργείται τίτλος του οικοπέδου και τότε λύνεται για πάντα το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Έτσι λοιπόν θα μπορούμε να προχωρήσουμε όχι μόνο στην άδεια του στεγάστρου αλλά και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί να γίνει μελλοντικά.

Μόλις λοιπόν ξεκαθάρισε το πολιτικό σκηνικό στο Δήμο Ηρακλείου , επισκέφθηκα τον Αντιδήμαρχο και φίλο μου Γιώργο Σισσαμάκη, αν θυμάμαι καλά αρχές Σεπτεμβρίου του ’19, και του εξήγησα το θέμα. Μετά από έρευνα βρήκα τους παλιούς τίτλους και έγγραφα ώστε να κάνω πάλι μία αρχή και συνεννόηση με την νέα δημοτική αρχή και ενέργειες. Ενημέρωσα για αυτό την διοίκηση. Μετά από λίγες μέρες είναι γνωστό ότι είχα ένα ατύχημα (βαρύ κάταγμα στο πόδι), με συνέπεια να με ταλαιπωρήσει για πάνω από 4 μήνες. Λόγω της δύσκολης κατάστασης μου , μου ήταν αδύνατο να κάνω κάποια άλλη ενέργεια αφού δεν μπορούσα να εργαστώ. Παρόλα αυτά στις 11/11 έστω και «σηκωτός» με πατερίτσες δηλαδή ,πήγα σε συνάντηση στα γραφεία της ομάδας μας, με παρόντες εκπροσώπους από το γραφείο του υπουργού μας Λευτέρη Αυγενάκη, τον κο Μαμουλάκη, τον κο Αναστασάκη , τον Αντώνη Σεκέρη και μέλη του Δ.Σ. Έγινε ενημέρωση, κουβέντα και ορίστηκε νέα συνάντηση σε λίγες μέρες στα γραφεία του Δήμου ώστε να βρεθεί μία λύση για το θέμα αυτό του ιδιοκτησιακού. Ενημέρωσα ότι λόγω της κατάστασής μου, μου ήταν αδύνατο να παρευρεθώ στην συνάντηση αυτή και ότι ήθελαν από εμένα και μπορούσα να βοηθήσω να με ενημερώσουν τηλεφωνικά.

Μετά από αυτό δεν είχα καμία ενημέρωση και από κανένα, είτε μέλος του ΔΣ είτε από παράγοντα του Δήμου για τη συνέχεια των πραγμάτων. Εδώ θέλω να αναφέρω ότι εγώ ούτε δημόσιος υπάλληλος είμαι ούτε και συνταξιούχος , ώστε να έχω άπλετο χρόνο. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρώ τεχνικό γραφείο στο Ηράκλειο για πάνω από 20 χρόνια. Το πόσες ημέρες και ώρες απασχολήθηκα για να φέρω σε πέρας όλα όσα ανέφερα μόνο εγώ το γνωρίζω. Και όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύτιμος είναι ο επαγγελματικός χρόνος του καθενός μας. Και δεν το λέω για να τονίσω κάτι , αλλά δεν μ’ αρέσει να αναφέρεται στο πρόσωπό μου ο κάθε αδαής. Η προσφορά μου στον ΗΡΟΔΟΤΟ, όχι μόνο εμένα αλλά και τόσων ανθρώπων που τον αγαπούν θα είναι πάντα δεδομένη.

Έμαθα ότι επισκέφθηκε το γήπεδο κλιμάκιο από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου ή της περιφέρειας με σκοπό να γίνει η κατασκευή αλλά στην νότια κερκίδα, δηλαδή αλλαγή του υφιστάμενου στεγάστρου. Θεωρώ ότι αυτή η ιδέα δεν είναι στη σωστή κατεύθυνση. Πρώτον για τους λόγους που ανέφερα. Και δεύτερον διότι δεν μπορεί στο σημείο αυτό δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να εκδοθεί άδεια αντικατάστασης στέγης της υφιστάμενης παλαιάς κατασκευής. Στο γήπεδο εκτός από την υπ’ αριθμόν 89/69 οικοδομική άδεια , υπάρχει και δήλωση αρχικής υπαγωγής περί αυθαιρέτων κατασκευών σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4178/13. Σύμφωνα λοιπόν με τον νόμο αυτό αλλά και με τον 4495/17 δεν επιτρέπονται εργασίες αντικατάστασης στέγης παρά μόνο στατικές βελτιώσεις και επιδιορθώσεις υφιστάμενων. Αυτό βέβαια που αναφέρω χρήζει και περισσότερης έρευνας της πολεοδομικής νομοθεσίας. Ξανατονίζω την γνώμη μου , ότι εάν στο γήπεδο γίνει ένα στέγαστρο αυτό πρέπει να είναι στην κεντρική κερκίδα. Είμαι σίγουρος ότι η νέα διοίκηση, όποια και να είναι αυτή, με τη συνδρομή όλων μας θα φέρει σε πέρας το έργο αυτό.

• Σε ότι αφορά την αποπεράτωση της αίθουσας πολλαπλών που έγινε με χρήματα της οικογένειας Μπαξεβάνη και απόδοση τιμής στον κο Ντίνο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνα και εμένα αλλά θεωρώ και όλο τον κόσμο. Γνωρίζουμε την προσφορά της συγκεκριμένης οικογένειας για δεκαετίες στο σωματείο μας και σίγουρα αξίζει την αναγνώριση και την μετονομασία της αίθουσας. Όσες φορές πήγαμε για βοήθεια στους ανθρώπους αυτούς δεν αρνήθηκαν ποτέ. Τους ευχαριστούμε. Τώρα για την διοίκηση έπρεπε να γνωρίζουν ότι για να αποπερατωθεί αυτό το κτήριο που ήταν σκελετός, έπρεπε να εκδοθεί άδεια οικοδομής περί «αποπεράτωσης αυθαιρέτου κτηρίου» από την Υπηρεσία Δόμησης Ηρακλείου (Πολεοδομία), σύμφωνα πάντα με τις πολεοδομικές διατάξεις [Νόμος 4495/17 άρθρο 107 παράγραφος 5α)] . Εάν έχει εκδοθεί άδεια η προηγούμενη φράση μου να θεωρηθεί ως μη γραφόμενη. Εάν δεν έχει εκδοθεί είναι ένα θέμα που θα το λύσει η επόμενη διοίκηση μαζί με όλα τα υπόλοιπα τεχνικά θέματα.

• Για το θέμα της σοβαρής ζημιάς που έγινε στα ιστορικά γραφεία της ομάδας μας όπως η κατάρρευση τμήματος εξώστη αλλά και άλλες σοβαρές φθορές άμεση προτεραιότητα είναι να επισκευασθούν. Έμαθα για την επίσκεψη του Δημάρχου και την εντολή που έδωσε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες. Αρχές του μήνα με πήρε τηλέφωνο συνάδελφος μηχανικός από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου και μου ζήτησε να του φτιάξω τα σχέδια και όλες τις αποτυπώσεις της υφιστάμενης κατάστασης. Αφού έκανα μετρήσεις, στις 15 Μαΐου του έστειλα ηλεκτρονικά ότι μου ζήτησε , ώστε ο δήμος να προχωρήσει σε κάποια άδεια και να ολοκληρώσει το έργο αυτό. Του ανέφερα ότι εάν χρειαστεί κάτι άλλο και μπορώ να βοηθήσω είμαι στην διάθεσή του. Τέλος να αναφέρω ότι κατέθεσα στην ΥΠΑ φάκελο, ώστε να ερευνηθεί εάν μπορεί στο χώρο του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ να γίνει προπονητήριο βόλεϊ . Μου το ζήτησε ο έφορος της ομάδας βόλεϊ Βασίλης Φούρναρης. Από την ΥΠΑ μου απάντησαν αρνητικά, λόγω της κοντινής απόστασης της αιτούμενης αυτής κατασκευής με τον αεροδιάδρομο. Αυτά με όλα τα τεχνικά και ελπίζω να μην κούρασα……

• Τώρα σε σχέση με τα υπόλοιπα μπορώ να πω δυό κουβέντες. Μπορεί τυπικά να αναλάβατε στις 20-9-18 όμως ουσιαστικά ήρθατε κοντά στην ομάδα δύο μήνες νωρίτερα. Τότε που η Αλικαρνασσός εξαιτίας της ανόδου της ομάδας μας θύμιζε μεθυσμένη πολιτεία. Η προσφορά η δική σας για την σύσταση της ΠΑΕ , αυτό δηλαδή που μας έκαιγε, ήταν από ελάχιστη έως μηδενική. Να αναφέρω βέβαια πως ποτέ δεν είπατε ότι θα κατεβάσετε την ομάδα στην Β’ Εθνική. Όπως γνωρίζουμε όταν σε μία ομάδα υπάρχει και ΠΑΕ και Ερασιτέχνης , τότε ο Ερασιτέχνης είναι ο θεματοφύλακας της ομάδας. Με παρεμβάσεις , με προτροπές και με πολλά άλλα οφείλει να προστατεύει την ομάδα. Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο , εκτός αν κάνω λάθος. Άλλωστε σε πολλά παιχνίδια δεν ήσασταν ούτε παρόντες στο γήπεδο. Γνωρίζατε ότι η ομάδα θα υποβιβαστεί αρκετό χρονικό διάστημα. Άρα υπήρχε χρόνος να γίνει ένα καλό restart, επανεκκίνηση που λένε και στο χωριό μου. Να ξαναθυμίσει η ομάδα το μέταλλο και την δυναμική του παρελθόντος. Σε αυτό που λέω μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις τελευταίες 6-7 σεζόν για να διαπιστώσετε τι αγωνιστική παρουσία είχε ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ. Απεναντίας για την σεζόν 19-20 η ομάδα αγωνίστηκε σίγουρα στο πιο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα εδώ και χρόνια. Πρωτάθλημα Γ’ εθνικής στα χαρτιά μόνο, στην ουσία ούτε το παλιό περιφερειακό δεν ήταν σε δυναμική . Παίξαμε με κάποιες ομάδες για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Και είμαι σίγουρος πως κανένας φίλαθλος δεν έμεινε ευχαριστημένος ούτε 50% από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

Επειδή όσοι έχουν ασχοληθεί με την ομάδα όλο και κάτι έχουν προσφέρει , δεν μου αρέσει να μηδενίζω ούτε προσπάθειες που έγιναν από εσάς , ούτε και καταστάσεις που αντιμετωπίσατε . Αλλά τα βάλατε με πολλούς ανθρώπους που είναι χρόνια κοντά στην ομάδα και σίγουρα και αυτοί έχουν προσφέρει. Απολύσατε με sms γενικούς αρχηγούς, προπονητές και συμβούλους. Αλλά να ξέρετε ότι μια ομάδα σαν τον ΗΡΟΔΟΤΟ δεν διοικείται με το άρθρο τάδε , το προεδρικό διάταγμα τάδε , το αθλητικό διάταγμα τάδε, με ορκωτούς λογιστές και περίσσια εξουσία και αυστηρότητα. Θέλει μαγκιά , θέλει να έχεις σωστή χημεία σε όλο το σωματείο, οργάνωση, δημόσιες σχέσεις ,διαφορετική νοοτροπία
, και προπάντων ομάδα που να αγωνίζεται με ένα και μοναδικό στόχο , το πρωτάθλημα . Χρειάζονται και άλλα τα βασικότερα αναφέρω.

Εύχομαι η επόμενη διοίκηση που θα προκύψει να οδηγήσει πάλι τον ΗΡΟΔΟΤΟ στην κορυφή. Η αγάπη μου στο σύλλογο είναι πάντα δεδομένη , γιατί πολύ απλά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν είναι περαστικοί από την Αλικαρνασσό, είμαι πάντα εδώ και πάντα κοντά……………….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook