Το σημείο που «πάγωσε» η Γ’ Εθνική

Tην Κυριακή (29/3) θα ολοκληρωνόταν υπό φυσιολογικές συνθήκες η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και θα είχαν προκύψει οι οκτώ πρωταθλητές. Ωστόσο, η πανδημία του κορονοϊού που μαστίζει τον πλανήτη, έβαλε φρένο σε κάθε ποδοσφαιρική δράση.

Εδώ και τρεις εβδομάδες έχει σταματήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. 

Ξεκάθαρη είναι η κατάσταση στον 8ο όμιλο, όπου απέμεναν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Η Επισκοπή είναι το απόλυτο φαβορί, καθώς βρίσκεται στο +7 από τον δεύτερο Γιούχτα, μετρώντας μόλις μια ήττα στα μέχρι τώρα παιχνίδια της στη Γ’ Εθνική.

Το αν θα ολοκληρωθεί ή όχι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν το γνωρίζει κανένας, καθώς ουσιαστικά θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Η UEFA έχει παρατείνει την αγωνιστική σεζόν έως τα τέλη Ιουνίου και προτίθεται να την επεκτείνει έως τα τέλη Ιουλίου, εάν υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

Ο πρόεδρος διοργανώσεων της ΕΠΟ Παναγιώτης Δημητρίου δήλωσε πως αν δεν αρθούν οι περιορισμοί μετά το Πάσχα, τότε δύσκολα θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το τι θα γίνει βέβαια σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δεν το γνωρίζει κανείς, με την UEFA να αναμένεται να δώσει μια κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν όλες οι ομοσπονδίες για τη μοίρα των εγχώριων πρωταθλημάτων.

Πηγή: onsports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook