Παίζει για την ιστορία του!

Ο Ηρόδοτος “πλήρωσε” το κακό φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία για να διεκδικήσει τον τίτλο, ωστόσο έδειξε με το… καλημέρα ότι δεν θα είναι κανένα ματς αδιάφορο και θα το κυνηγήσει μέχρι τέλος.

Οι “κυανόλευκοι” έκαναν μια καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα των Play Off στην έδρα της Επισκοπής χάνοντας ευκαιρίες με το… τσουβάλι, ωστόσο κατάφερε να πάρει τον βαθμό στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Κουσίδη.

Ο Ηρόδοτος έδειξε πως όλα τα παιχνίδια θα παλέψει να τα κερδίσει βγάζοντας “ψυχή” και πάθος, θέλοντας να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί μέσα σε αυτό το πρωτάθλημα. Έτσι και στο Ρέθυμνο η ομάδα του Αντώνη Ανδρουλάκη έπαιξε για την ιστορία της και το γόητρο καταφέρνοντας να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας,  ξεκινώντας θετικά τις υποχρεώσεις.

Έτσι στο παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας κόντρα στον Γιούχτα, οι “κυανόλευκοι” θα ψάξουν τη νίκη για να συνεχίσουν την αντεπίθεση τους για την δεύτερη θέση αρχικά και στην συνέχεια ότι καλύτερο μπορεί να βρει, χωρίς βέβαια οι πιθανότητες να είναι με το μέρος του.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook