Ξέσπασμα Τζανή: “Αφήστε μας να χαρούμε το ποδόσφαιρο”

Έντονα τα παράπονα του Μηνά Τζανή στην συνέντευξη τύπου για την διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης με τον Πανακρωτηριακό.

Ο έμπειρος αμυντικός ζήτησε σωστή αντιμετώπιση από τους διαιτητές προκειμένου ο Γιούχτας να διεκδικήσει με ότι πιθανότητες έχει τον τίτλο.

Διαβάστε αναλυτικά: 

Εκ μέρους των συμπαικτών μου θέλω να πω κάποια πράγματα σήμερα πιστεύω η ομάδα αδικήθηκε από την διαιτησία. Έχουν γίνει 2 φάσεις πέναλτι ειδικά στο χέρι που ο ίδιος ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας το παραδέχεται. Το δέχομαι ότι η Επισκοπή είναι καλύτερη ομάδα, όμως δεν δέχομαι να παίζει ο Γιούχτας και να τον παίζουν παρατηρητές από το Ρέθυμνο λάισμαν από το Ρέθυμνο διαιτητής από την Καστοριά, ή το Ρέθυμνο δεν ξέρουμε από που είναι. Είμαστε μια ομάδα με το σταυρό στο χέρι, το γουστάρουμε αυτό και έχουμε ανθρώπους υγιής. Εμείς δεν θέλουμε την βοήθεια κανενός ούτε τίποτα. Ξανά λέω δίκαια η Επισκοπή είναι πρώτη αλλά αυτοί οι κύριοι που ορίζουν τους διαιτητές πρέπει να προσέχουν λίγο γιατί η Κρήτη έχει διαιτητές και από τα Χανιά και από το Λασίθι και όχι να φέρνουν από την Καστορία ή το Ρέθυμνο που είναι ο κύριος. Αφού είμαστε μαθηματικά διεκδικητές του τίτλου δεν γίνεται να σε παίζουν διαιτητές από το Ρέθυμνο. Και καλοπροαίρετα να το δεις ένα λάθος να γίνει πως θα το πάρει η ομάδα του Γιούχτα. Είμαστε μια ομάδα που δεν κάνουμε φασαρίες ούτε τίποτα,, είμαστε ένα κόσμημα για την Γ’ Εθνική, δεν έχει έρθει μια ομάδα εδώ να χει παράπονο. Κάποια στιγμή πρέπει κάτι να γίνει. Δεν λέω ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά να μας αφήσουν να χαρούμε αυτό που έχει καταφέρει αυτή η διοίκηση και ο κόσμος των Αρχανών. Θέλουμε να χαρούμε το ποδόσφαιρο δεν είμαστε άνθρωποι που θα ασχοληθούμε με άλλα πράγματα. Συγχαρητήρια στον Πανακρωτηριακό και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Εμείς θέλουμε το καλό του Κρητικού ποδοσφαίρου αλλά δεν γίνεται να μην δίνουν τέτοιες φάσεις πέναλτι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook