Εγκαίνια στην αίθουσα “Κωνσταντίνου(Ντίνου) Μπαξεβάνη

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο από συγκίνηση κλίμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή εγκαινίων της νέας αίθουσας “Κωνσταντίνου(Ντίνου) Μπαξεβάνη”, στο κεντρικό γήπεδο Ηροδότου, παρουσία εκπροσώπων Περιφερειακών, Δημοτικών και πολιτικών Αρχών.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου: 

Πιστή στις αρχές της η ιοίκηση Ηροδότου για έργα χωρίς λόγια, με την αρωγή και στήριξη της Οικογένειας Μπαξεβάνη, ολοκλήρωσε ένα έργο στολίδι, που τόσο χρήσιμο μπορεί να αποδειχθεί στο μέλλον εάν αξιοποιηθεί σωστά.

Ευχή όλων μας είναι να ξεκινήσουν και να υλοποιηθούν άμεσα,(από τον Δήμο Ηρακλείου) ,τα ήδη δρομολογημένα και με εξασφαλισμένες πιστώσεις έργα ΄προϋπολογισμού 500.000 € , (από τον προϋπολογισμό του Δήμου και το πρόγραμμα Φιλόδημος), για την αναβάθμιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων καθώς και των λοιπών υποδομών περίφραξης και φωτισμού , του Γηπέδου “Γιάννης Σκουρέλος” και του ΜΙΝΙ ποδοσφαίρου.

Και ασφαλώς η ολοκλήρωση των μελετών για την ανακατασκευή των ιστορικών γραφείων , αλλά και της νότιας κερκίδας (επισκευή-εξωραισμός και σκέπαστρο εξ ολοκλήρου) και σε βάθος 2 χρόνων, ο Ηρόδοτος αλλά και η πόλη της Αλικαρνασσού, να έχουν Δημοτικές αθλητικές ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις αντάξιες της ιστορίας τους…

Η Διοίκηση του Ηροδότου, εκφράζοντας το σύνολο της οικογένειας του συλλόγου , ευχαριστούν και ευγνωμονούν την οικογένεια Μπαξεβάνη για την διαχρονική στήριξη του Ηροδότου στο σύνολο του”.

Μετά τα εγκαίνια έγινε η εκδήλωση για την κοπή πίτας 2020 του ΠΑΣΑ Ηροδότου και των Ακαδημιών αυτού, αλλά και ολόκληρης της οικογένειας του Ηροδότου.

Τα δύο φλουριά, με τα αντίστοιχα δώρα, βρήκαν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κριστιάν Μπουσάϊ και ο φροντιστής Βαγγέλης Δροσοτάκης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook