Ανδρουλάκης: “Θα διεκδικήσουμε τη νίκη σε όλα τα ματς όπως αρμόζει στον Ηρόδοτο”

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Ηροδότου παραχώρησε ο Αντώνης Ανδρουλάκης με αφορμή την πρεμιέρα των Play Off και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Επισκοπή.

Μάλιστα ο νεαρός τεχνικός κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο σε όλες τις αγωνιστικές για να βοηθήσει με την φωνή του τον κόσμο της ομάδας.

Οι δηλώσεις του:

“Tα Πλέϊ οφ που περιμέναμε ξεκινάνε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και στα έξι ματς και μέσα από τον… δρόμο αυτό να διεκδικήσουμε το καλύτερο σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το ματς με την Επισκοπή, που ξεκινάμε, είναι το πιο δύσκολο από τα έξι που θα δώσουμε, καθώς είναι με την πρωτοπόρο ομάδα και εκτός έδρας. Όλοι όμως θα παίξουν με όλους. Εμείς είτε είναι το πρώτο ματς, είτε το έκτο, είτε εντός, είτε εκτός έδρας θα διεκδικήσουμε την νίκη, όπως αρμόζει στον Ηρόδοτο.

Θεωρώ οτι η απραξία από επίσημα ματς μας έκανε καλό, αφού δουλέψαμε στις αδυναμίες μας, βελτιωθήκαμε και δώσαμε δύο δυνατά φιλικά τεστ ( με Πόρο και ΠΟΑ). Σε αυτά τα ματς είδαμε πράγματα, χωρίς να υπάρχει το βαθμολογικό άγχος. Κρατάμε τα θετικά και είμαστε έτοιμοι για τα πλεϊ οφ.

Καλώ τους φιλάθλους να μας στηρίξουν, όπως πάντα σε κάθε ματς. Να χειροκροτήσουν τους παίκτες γιατί το αξίζουν. Οι ποδοσφαιριστές μας τιμούν την Ιστορία της ομάδας μας και την φανέλα που φοράνε.

Πετύχαμε νωρίς τον στόχο να βγούμε στα πλεϊ οφ και τους αξίζει το χειροκρότημα από όλους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook