Ανακοίνωσε Αλίριο ο Πόρος

Μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Πόρος με τον Ροντρίγκο Αλίριο να ανακοινώνεται από τους “μπλε” το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός βρισκόταν στις προπονήσεις της ομάδας εδώ και αρκετό καιρό έχοντας αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις και σήμερα ο Πόρος κατάφερε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του ξεπερνώντας τα προβλήματα με τα χαρτιά του παίκτη.

Μάλιστα ο Πορτογάλος στόπερ θα είναι στην διάθεση του Μανώλη Σουτζή και δεν αποκλείεται να τον δούμε στο ματς.

Ο Αλίριο γεννήθηκε στις 21 Μαϊου 1998 στην πρωτεύουσα της Madeira, την πόλη Funchal. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στην 1° de Maio. Ακολούθησαν οι CD Nacional, SL Benfica, CD Nacional, Portosatense, CS Maritímo. Τελευταίος του χρονικά σταθμός στην ποδοσφαιρική του διαδρομή στην Πορτογαλια ήταν το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας περιόδου η Lusitano de Evora (ομάδα Γ’ κατηγορίας Πορτογαλίας). Με τη Lusitano κατέγραψε 14 συμμετοχές και 1.260 λεπτά (σε όλα τα ματς αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά).

Η ανακοίνωση:

“Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου Πορτογάλου Rodrigo Alirio. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός που μπορεί ν’ αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος συμμετέχει εδώ και αρκετές ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας μας. Το δελτίο του εκδόθηκε την Παρασκευή (24/01) και βρίσκεται στη διάθεση του προπονητικού τιμ της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακης (25/01, 15:00) με τον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο αλλά και για τους τελικούς των πλέι-άουτ που ακολουθούν. Καλωσορίζουμε το Ροντρίγκο που βγαίνει για πρώτη φορά εκτός Πορτογαλίας για να παίξει ποδόσφαιρο στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και να μας βοηθήσει προκειμένου η ομάδα μας να βρίσκεται και του χρόνου εκεί που αξίζει, στη Γ’ Εθνική”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook