Ανδρουλάκης: “Περιμένουμε με ενδιαφέρον τα Play Off”

Για τις ανακατατάξεις του ρόστερ αλλά και για τα Play Off μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο προπονητής του Ηροδότου Αντώνης Ανδρουλάκης.

Παράλληλα ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στην ομάδα του και την Επισκοπή στο Ρέθυμνο, τονίζοντας πως θα την αντιμετωπίσουν όπως κάνουν σε όλα τα ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είναι ένα δύσκολο παιχνιδι, όπως άλλωστε όλα στην κατηγορία. Η Επισκοπή βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά εμείς θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα όπως όλους τους άλλους. Δουλεύουμε εντατικά όλη την βδομάδα. Θέλουμε να κρατήσουμε τις καλές μας στιγμές και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας.

Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα play off. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών και να γίνει οτι χρειάζεται για τον Ηρόδοτο του… αύριο.

Είχαμε αυτήν την βδομάδα κάποιες ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό μας. Αυτό που κρατάω είναι οτι στην ομάδα μας ήρθε ένας ποδοσφαιριστής (Αλέξανδρος Ζαφειράκης) με εμπειρία, που θα μας βοηθήσει στην δύσκολη συνέχεια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook