Ευχαριστεί την Περιφέρεια ο Ηρόδοτος

Ενώ η προετοιμασία της ομάδας για το Κυριακάτικο (19/1, 15.00) με τον ΠΟΑ οδεύει προς ολοκλήρωση.

Οι σχετικές ενημερώσεις από την ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού: 

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

“Η Διοίκηση Ηροδότου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Περιφερειαρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ.Νίκο Συριγωνάκη, για την άμεση παρέμβαση τους, έτσι ώστε το Γήπεδο “Γιάννης Σκουρέλλος” να δοθεί και πάλι στα (επτά) Σωματεία που φιλοξενεί τόσο για προπονήσεις όσο και για αγώνες.

Εξειδικευμένο συνεργείο απομάκρυνε και ασφάλισε τα επικίνδυνα αντικείμενα που είχαν καταπέσει, λόγω της κακοκαιρίας στο Γήπεδο “Γιάννης Σκουρέλλος.

Μετά από αυτό η Διοίκηση του Συλλόγου, παρέδωσε το Γήπεδο τόσο στην Ένωση για τον προγραμματισμό της, όσο και στα Σωματεία για τις δραστηριότητες τους”.

 

Και η ενημέρωση για το ματς με τον ΠΟΑ

“Προς ολοκλήρωση οδεύει η προετοιμασία του Ηροδότου για το ματς με τον ΠΟΑ, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (17/1, 15.00) στο Γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής (8ος Ομιλος),

Το μενού στην προπόνηση της Πέμπτης (16/1) περιελάμβανε ομαδική αμυντική λειτουργία σε οργανωμένο παιχνίδι και “χτίσιμο” επίθεσης της αντίπαλης ομάδας.

Στην προπόνηση έδωσε το παρών για πρώτη φορά και το έταιρο (μετά τον Νίκο Ρούμπο) μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Κρίστιαν Μπουσάϊ. 

Η προπόνηση της Παρασκευής (17/1) θα ξεκινήσει στις 15.30, ενώ η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί με πρωϊνή (9.30) προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο (18/1). Έπειτα θα ανακοινωθεί από τον προπονητή μας, Αντώνη Ανδρουλάκη, η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΟΑ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook