Μεταγραφικός… πυρετός στον Πόρο!

Η διοίκηση του Πόρου έχει ανεβάσει ρυθμούς στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και μετά τους Πατηνιώτη, Κουρούμα και Αμαραντίδη, είναι έτοιμη να ανακοινώσει ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του athleticradio.gr οι άνθρωποι του Πόρου έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με ποδοσφαιριστές εκτός Κρήτης οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται ήδη στο Ηράκλειο και μέσα στις επόμενες ημέρες ή ακόμα και ώρες να κλείσουν οριστικά την μεταγραφή τους.

Παράλληλα στον Πόρο έχουν ανοίξει τα φτερά τους και στο εξωτερικό και όπως όλα δείχνουν είναι μια… ανάσα από το να ολοκληρώσουν μια σπουδαία μεταγραφή, με ποδοσφαιριστή που έχει καταγωγή από την Πορτογαλία. Ο ίδιος αναμένεται στην χώρα μας την Δευτέρα για τα τυπικά της υπόθεσης.

Τα ονόματα όπως είναι φυσιολογικό δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα για ευνόητους λόγους, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται να έχουμε εξελίξεις ακόμα και μέσα στην ημέρα…

Ο Πόρος όπως είναι φυσιολογικό κάνει τα πάντα για να ξεκινήσει την αντεπίθεση του, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία και σίγουρα οι κινήσεις αυτές αναμένεται να δώσουν λύσεις στον Μανώλη Σουτζή…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook