Γενικός αρχηγός στον Πόρο ο Κλωνάρης

Ο Μανώλης Κλωνάρης πάντα βρισκόταν δίπλα στον Πόρο ακόμα και όταν έφυγε από την ομάδα και πλέον ήρθε η ώρα να επιστρέψει στους “μπλε” αυτή τη φορά ως γενικός αρχηγός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την επιστροφή ενός φίλου, του επί 2,5 χρόνια αρχηγού της ομάδας Μάνου Κλωνάρη ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του γενικού αρχηγού. Καλωσορίζουμε το Μάνο στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα”.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο πρώην αρχηγός του Πόρου και νυν γενικός αρχηγός δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα του Πόρου. Αναλαμβάνω ένα πολύ διαφορετικό και υπεύθυνο πόστο, αυτό του γενικού αρχηγού που δεν έχει καμία σχέση με αυτό του ποδοσφαιριστή. Έχω όρεξη για πολύ δουλειά έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη Γ’ Εθνική. Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του προέδρου Γιάννη Ασσαργιωτάκη με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν και είναι και προσωπικός μου φίλος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook