Χωρίς Φραγκουλάκη στο ντέρμπι ο Γιούχτας

Ένα απο τα δυσκολότερα παιχνίδια καλείται να ξεπεράσει ο Γιούχτας αφού φιλοξενείται στο Ατσαλένιο από τον ΠΟΑ στο ντέρμπι της αγωνιστικής στον 8ο όμιλο της Γ΄Εθνικής…

Οι Αρχανιώτες έχουν δείξει ότι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες και είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια καθώς μεσολάβησε και το ρεπό. Η κυριακάτικη αναμέτρηση στο Ατσαλένιο μάλιστα θα είναι το τέταρτο σερί παιχνίδι μακριά από τις Αρχάνες για τον Γιούχτα!

Η ομάδα του Μηνά Πίτσου προέρχεται από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο Μαρτινέγκο με τον Πόρο και το «διπλό» με 3-4 αλλά πέρα από τη συγκομιδή των τριών βαθμών, αποκόμισε και δύο σημαντικά προβλήματα.

Ο MVP Μιχάλης Φραγκουλάκης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον ΠΟΑ ενώ κόκκινη κάρτα δέχτηκε ο Ραπτάκης και έτσι και εκείνος μένει εκτός πλάνων. Επίσης δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού ο Κόλλιας που υποβλήθηκε την Τρίτη σε αρθροσκόπηση όπως και ο αρχηγός Μάνος Κασσωτάκης, με τους δύο αυτούς παίκτες να επιστρέφουν στα παιχνίδια με την έλευση του νέου έτους.

Στον αντίποδα υπάρχουν τρεις σημαντικές επιστροφές. Ο Σταθόγλου έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ενώ τις τιμωρίες τους εξέτισαν οι Μπαλντοβαλίεφ και Πλουσής, που δεν είχαν αγωνιστεί γι’ αυτό τον λόγο με τον Πόρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook