“Ο ΟΦΗ βγάζει υγεία μέσα και έξω από το γήπεδο”

Ο τεχνικός του ΠΟΑ Μανώλης Σκύβαλος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον φετινό ΟΦΗ αλλά και για τον πρώην συμπαίκτη του Γιώργο Σίμο.

Όπως αναφέραμε χθες, Γιώργος Σίμος και Μανώλης Σκύβαλος συνυπήρξαν στον ΑΟΑΝ πριν από 20 χρόνια περίπου και το περασμένο Σάββατο τέθηκαν αντίπαλοι στο φιλικό του ΟΦΗ με τον ΠΟΑ. Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο τεχνικός του ΠΟΑ μίλησε για τον φετινό ΟΦΗ αλλά και τον 41χρονο τεχνικό.

Aναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Σκύβαλος στον Athletic Radio 104,2

Για την συνάντηση του με τον Γιώργο Σίμο: “Με τον Γιώργο μιλάμε συχνά, έχουμε παίξει ξανά αντίπαλοι όμως το αξιοσημειώτο γεγονός της υπόθεσης είναι ότι βρεθήκαμε στον ίδιο με τον τότε προπονητή μας, τον Γρηγόρη Τσινό”

Για τον φετινό ΟΦΗ: “Όλοι μιλάμε για το αγωνιστικό κομμάτι, όμως οι ομάδες ξεκινούν έξω από τα γήπεδα. Αυτήν την στιγμή ο ΟΦΗ έχει έναν επενδυτή άρα υπάρχει απόλυτη τακτοποίηση σε όλα τα επίπεδα, υπάρχει ο Γιάννης Σαμαράς που κάνει το απόλυτο κουμάντο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι οπότε θεωρώ ότι αυτό που ακολουθεί έρχεται σε δεύτερη μοίρα και ένας σύλλογος όπως είναι ο ΟΦΗ, είναι καταδικασμένος να πετύχει έχοντας ως δεδομένα όλα τα παραπάνω”.

Για την εικόνα του ΟΦΗ με τον Γιώργο Σίμο: “Ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα που βλέπουμε γιατί γνωρίζω τις γνώσεις του Γιώργου και πως μπορεί να τις μεταδώσει. Το μόνο που με ανησυχούσε ήταν πως θα υπήρχε συνδυασμός ανάμεσα στα αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας. Ο κόσμος έχει πειστεί πως γίνεται κάτι καλό. Σίγουρα, ο κόσμος του ΟΦΗ είναι απαιτητικός αλλά εκείνος είναι ο πρώτος που θα πρέπει να θυμηθεί που ήταν η ομάδα πριν 1-2 χρόνια”.

Για το πως προέρχεται η εικόνα του ΟΦΗ στην φετινή σεζόν: “Ο πολύς κόσμος βλέπει το αποτέλεσμα σαν σκορ όμως δεν βλέπει πως προέρχεται. Στο δοκάρι και μέσα είσαι ήρωας, στο δοκάρι και έξω είσαι αποτυχημένος. Για να προκύψουν τα αποτελέσματα γίνεται πολύ δουλειά έξω από το γήπεδο και η εικόνα της ομάδας που βλέπει ο κόσμος είναι το τελικό στάδιο”.

Για το πρόσωπο που δείχνει ο ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ βγάζει μια υγεία, η φιλοξενία του στους αντιπάλους, εξάγει έναν πολιτισμό που σαν Κρητικοί είμαστε φιλόξενος λαός. Το αγωνιστικό παίζει ρόλο γιατί παίζει ένα πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ θα καταφέρει να πάει ακόμα ψηλότερα. Το καλοκαίρι ο κόσμος φώναζε για μεταγραφές, υπήρχε αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προπονητή και μέσα σε τρεις μήνες έχουν αλλάξει όλα”.

Για την φετινή Γ’ Εθνική: “Η αλήθεια είναι πως σε σχέση με πέρυσι η ποιότητα των ομάδων έχει πέσει. Αν εξαιρέσουμε την Επισκοπή που είναι μια ταχύτητα παραπάνω, οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο. Μέχρι τέλους θα διεκδικούν οι ομάδες την είσοδο στα πλέι – οφ”.

Για τον ΠΟΑ: “Από την αρχή έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, δεν γίνεται για μια ομάδα όπως ο ΠΟΑ να μην διεκδικεί την είσοδο του στην τετράδα, θέλουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά και πιστεύω ότι στο τέλος θα είναι πετυχημένη η χρονιά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook