Αποχαιρέτησαν Τιτομιχελάκης – Αποστολάκης

Μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα έγινε η αποχώρηση του μέχρι πρότινος προπονητή και του βοηθού του στους παίκτες του Πόρου

Παίρνοντας πρώτος το λόγο ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης εμφανώς συγκινημένος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν την αξία και την προσωπικότητα που έχουν μέσα στο γήπεδο, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας. “Δυστυχώς το μάρμαρο στην Ελλάδα το πληρώνει ο προπονητής”, τόνισε μεταξύ άλλων για τη λύση της συνεργασίας του με τον Πόρο.

“Σας ευχαριστώ όλους γιατί κάθε μέρα μάθαινα και κάτι από εσάς”, επισήμανε από την πλευρά του στους ποδοσφαιριστές ο Γιώργος Αποστολάκης, συμπληρώνοντας ότι “αν αδικήσαμε κάποιους ποδοσφαιριστές σας ζητάμε συγγνώμη. Αυτό έγινε από αγνά λάθη και σε καμία περίπτωση από δόλο”.

Από τους ποδοσφαιριστές το λόγο πήρε ο Λουμπάκης ο οποίος τόνισε “Είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία μαζί σας και σας ευχαριστούμε για ότι μας δώσατε και ως προπονητές και ως άνθρωποι”.

Στη συνέχεια αμφότεροι Τιτομιχελάκης και Αποστολάκης χαιρέτησαν έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές και αποχώρησαν από τ’ αποδυτήρια.