Πόρος: Συνεχίζει με τα ίδια πρόσωπα και την ίδια φιλοσοφία

Μπορεί οι “νεοφώτιστοι” να μην έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο στην διοίκηση είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν με την ίδια φιλοσοφία έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα.

Μπορεί σε αρκετές ομάδες να υπήρχαν εξελίξεις σε θέμα προπονητή ή ποδοσφαριστών μετά από ένα τέτοιο κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στον Πόρο.

Η ομάδα του Γιάννη Ασσαριωτάκη βαδίζει σε διαφορετικό μονοπάτι από τι έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα, αφού παρά το κακό ξεκίνημα δεν είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν το παραμικρό από το σωματείο έχοντας τυφλή εμπιστοσύνη σε προπονητικό επιτελείο και παίκτες.

Έτσι λοιπόν στα δύσκολα πάντα θα είναι ενωμένοι για το καλύτερο και ήδη έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με την Επισκοπή στο Μαρτινέγκο. Οι “μπλε” δίνουν κομβικό παιχνίδι με την δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και θέλουν πάση θυσία τη πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για να επανέλθει και η ηρεμία και να φύγει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook