Πόρος: Μονόδρομος η νίκη

Ο Πόρος κορυφώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρόδοτο στην Αλικαρνασσό και ο στόχος προφανώς δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Η ήττα από το ΣΥΝΚΑ την προηγούμενη αγωνιστική δεν άλλαξε τα πλάνα των “νεοφώτιστων” στην κατηγορία, ωστόσο πλέον μπαίνει και το… βάρος της νίκης, αφού έχουμε φτάσει στις 5 αγωνιστικές και δεν έχουν καταφέρει να γευτούν τη χαρά της νίκης.

Αυτό θα ψάξουν σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι του Ηροδότου, ο οποίος μάλιστα δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα  στο πρωτάθλημα αφού μετράει ισάριθμες νίκες, δείχνοντας μάλιστα πως στην έδρα του είναι ιδιαίτερα δυνατός.

Οι παίκτες του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη γνωρίζουν την κρισιμότητα της αναμέτρησης και άπαντες θέλουν να αντιστρέψουν το κακό πρόσημο στο ξεκίνημα της χρονιάς και να πάρουν την πρώτη ιστορική νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παρόλα αυτά τα προβλήματα δεν λείπουν για τον έμπειρο τεχνικό αφού ο Σκουλάς θα απουσιάζει, ενώ η συμμετοχή του Πλευράκη θα κριθεί την τελευταία στιγμή…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook