Πίτσος: “Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες στα Χανιά”

Οι τελευταίες καλές εμφανίσεις του Γιούχτα στα ηρακλειώτικα ντέρμπι με Πόρο και ΠΟΑ δεν συνοδεύτηκαν από την ανάλογη βαθμολογική συγκομιδή, με τους Αρχανιώτες να φεύγουν από την έδρα τους με ισάριθμες ισοπαλίες.

Αυτό το γεγονός στεναχώρησε αλλά και πείσμωσε τον Μηνά Πίτσο και τους ποδοσφαιριστές του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, με τον προπονητή της ομάδας να τονίζει σε δηλώσεις του: «Δεν μπορώ να έχω παράπονα από τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, όμως σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι που οι τόσες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, δεν έγιναν γκολ. Πιστεύω όμως ότι αυτό που αξίζαμε και στερηθήκαμε στα δύο παιχνίδια, θα μας το δώσει η τύχη στα επόμενα».

Αναφορικά με το παιχνίδι που έπεται, με το ΣΥΝΚΑ την Κυριακή στο γήπεδο των Μουρνιών, ο Μηνάς Πίτσος επεσήμανε: «Είναι η πρώτη αποστολή της ομάδας εκτός Ηρακλείου, σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια σκληρή και έμπειρη ομάδα. Ειδικά μέσα στην έδρα του, το ΣΥΝΚΑ παρουσιάζεται πάντα πιο δυνατό. Εμείς δεν έχουμε από την πλευρά μας παρά να κρατήσουμε τις καλές εμφανίσεις, την βελτίωση και την ανοδική αγωνιστική πορεία που δείχνουμε. Κλειδί για εμάς θα είναι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν και ασφαλώς να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα, γιατί το ΣΥΝΚΑ διαθέτει επικίνδυνη επιθετική γραμμή».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook