Πίτσος: “Στόχος και των δύο ομάδων τα Play Off”

Δηλώσεις για το ντέρμπι της αγωνιστικής παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο προπονητής του Γιούχτα Μηνάς Πίτσος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Είναι ένα ντέρμπι και είναι γνωστό ότι τέτοια ντέρμπι αρέσουν στους ποδοσφαιριστές και συναρπάζουν τον φίλαθλο κόσμο. Έζησα στον ΠΟΑ αρκετά καλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής, είναι πολλά που με δένουν με την ομάδα αλλά τώρα είμαστε αντίπαλοι και θα προσπαθήσω με τον Γιούχτα να είμαστε εμείς οι νικητές.

Ως ομάδες ασφαλώς και γνωριζόμαστε καλά, ξέρουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία. Στόχος και των δύο ομάδων είναι τα πλέι οφ και σίγουρα χρειάζεται συνεχή προσπάθεια σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα. Σ’ αυτά τα παιχνίδια είναι μέσα όλα τα αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις αλλά θα πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια».

Αναφορικά με τα αγωνιστικά πλάνα ενόψει ΠΟΑ, σίγουρα εκτός είναι οι τραυματίες Σφυρογιαννάκης και Βαρδής ενώ αμφίβολη είναι οι συμμετοχή των Ραπτάκη και Κασσωτάκη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ο Μηνάς Πίτσος θα τους περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή…