Σουργιάς: “Είχαμε καλή ψυχολογία”

Ο προπονητής του Ηροδότου μίλησε στο επίσημο σαϊτ της ομάδας του μετά το ματς Κυπέλλου ΕΠΣΗ με την Δαμάστα (1-1, παρ. 2-4).

Τα όσα είπε ο Νίκος Σουργιάςστο irodotosfc:

“Ξέραμε οτι είχαμε ένα δύσκολο έργο. Πήραμε την πρόκριση και συνεχίζουμε σε έναν Θεσμό που μας ενδιαφέρει. Το ματς είχε ένταση, πάθος και δυνατά μαρκαρίσματα. Δεν παίχθηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Ήμασταν όμως συγκεντρωμένοι. Είχαμε την ευκαιρία να προκριθούμε από την κανονική διάρκεια ή την παράταση. Μπορούσαμε να κάνουμε και το 0-2.

Αυτό, όμως δεν έγινε και τελικά τα καταφέραμε στα πέναλτι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Είχαν αποφασιστικότητα και ψυχικά αποθέματα.

Η ομάδα μας έχει ποιοτικό ρόστερ και… βάθος και το έδειξε στον αγώνα.

Για να πάρεις την πρόκριση στα πέναλτι χρειάζεται ψυχραιμία και τύχη. Είχαμε καλή ψυχολογία.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο μας. Από το ξεκίνημα μας έχουν αγκαλιάσει και ήταν θερμή και υποδοχή που είχαμε μετά την επιστροφή μας από την Δαμάστα. Θα κάνουμε οτι καλύτερο μπορούμε για να τους έχουμε χαρούμενους. Τους ευχαριστούμε για όλα”.

Για την Διαιτησία: 

“Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Όσοι το είδαν από κοντά ή διαδικτυακά έχουν εικόνα”.

Για την συνέχεια: 

“Εμείς στο ρεπό της 4ης αγωνιστικής θα επιδιώξουμε να ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά αφού εκτός από το σώμα, πρέπει να καθαρίσει και το.. μυαλό. Φυσικά θα συνεχίσουμε να κάνουμε προπονήσεις. Από την Δευτέρα όμως πιο έντονα θα στρέψουμε το βλέμμα μας στο επόμενο εντός έδρας ματς με τον Πόρο (20/10, 16.00)”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook