Παναγιώτου στο irodotosfc: “Ένιωθα οτι θα πιάσω το πρώτο πέναλτι”

Ο τερματοφύλακας του Ηροδότου μίλησε στο επίσημο σαϊτ της ομάδας του για την διαδικασία των πέναλτι στην Δαμάστα, όπου ήταν πρωταγωνιστής. 

Τα όσα είπε ο Γιάννης Παναγιώτου στο irodotosfc:

“Eίμαστε όλοι χαρούμενοι για την πρόκριση και εγώ είμαι διπλά χαρούμενος γιατί συνέβαλα με το πέναλτι που απέκρουσα στην έξτρα διαδικασία.

Η ομάδα μας άξιζε την πρόκριση απέναντι σε μία καλή ομάδα . Προσπαθήσαμε και την θέλαμε όλοι πάρα πολύ. Η πρόκριση αυτή μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά.

Στα πέναλτι, που είναι “ρώσικη ρουλέτα”, είχαμε καλή ψυχολογία και ήμασταν σίγουροι οτι θα τα καταφέρουμε.

Για τον ίδιο και τα πέναλτι: 

“To οτι δεν έπιασα το πέναλτι στο 120΄του αγώνα με πείσμωσε και ήθελα να πιάσω ένα μετά στα πέναλτι, που κρίθηκε το ματς, όπως και έγινε.

Ένιωθα οτι θα πιάσω το πρώτο πέναλτι. Πριν πάω στο τέρμα ο κ. Πουπάκης με συμβούλεψε να είμαι ήρεμος και οτι όλα θα πάνε καλά. Πάντα μας βοηθάει και έχει συμβολή στην βελτίωση των τερματοφυλάκων της ομάδας”.

Για την Διαιτησία του ματς: 

“Για την Διαιτησία του ματς δεν θέλω να δηλώσω κάτι. Το ματς μεταδόθηκε και το είδε ο κόσμος”.

Για τους φιλάθλους του Ηροδότου: 

‘Οι φίλαθλοί μας είναι φανταστικοί και είναι πάντα δίπλα μας. Και στο ματς αυτό παρά την μέρα, την ώρα και την απόσταση ήταν κοντά μας. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μετά μας υποδέχθηκαν στην Ν. Αλικαρνασσό. Μας δίνουν δύναμη”.

Για την έως τώρα παρουσία του στην ομάδα: 

“Είμαστε μία οικογένεια. Το κλίμα είναι υπέροχο. Οι συμπαίκτες μου με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα. Ο κόσμος, οι εγκαταστάσεις, όλα είναι ωραία”.

Για το ξεκίνημα του Ηροδότου: 

“Το ξεκίνημά μας σε Πρωτάθλημα Γ Εθνικής (8ος Ομιλος) και Κύπελλο ΕΠΣΗ είναι θετικό. Έχουμε κάνει το “3 στα 3″ στο Πρωτάθλημα και αυτό μας βοηθάει για την συνέχεια να πάμε εξίσου καλά”.

Για το ρεπό της 4ης αγωνιστικής και την συνέχεια: 

“Δουλεύουμε πολύ και προετοιμαζόμαστε για κάθε ματς όσο το δυνατόν καλύτερα. Τώρα με το ρεπό θα ξεκουραστούμε και μετά θα κοιτάξουμε τον αγώνα με τον Πόρο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook