Σουργιάς: “Κοιτάζουμε την συνέχεια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο”

Ο προπονητής του Ηροδότου Νίκος Σουργιάς, μίλησε στο επίσημο σαϊτ της ομάδας για την πορεία της στο Πρωτάθλημα, το ρεπό της 4ης αγωνιστικής αλλά και το ματς Κυπέλλου ΕΠΣΗ με την Δαμάστα (9/10. 15.30).

Ο Ηρόδοτος έκανε το “3 στα 3” στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (8ος Ομιλος) επικρατώντας με 0-2 του ΑΟΑΝ στον Αγιο Νικόλαο. 

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Σουργιάς, μίλησε στο irodotosfc για την πορεία του Ηροδότου στο Πρωτάθλημα, το ρεπό της 4ης αγωνιστικής αλλά και το ματς Κυπέλλου ΕΠΣΗ με την Δαμάστα (9/10. 15.30).

Τα όσα είπε:

Για το ματς με τον ΑΟΑΝ (0-2)

“Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον ματς που έγινε σε μία ωραία ατμόσφαιρα. Μακάρι όλα τα ματς να γίνονταν σε τέτοιο κλίμα και να έρχονται στο Γήπεδο όλο και περισσότεροι Φίλαθλοι.

Ευχαριστώ τον κόσμο μας για την στήριξη και την τεράστια ώθηση που μας έδωσε.

Το ματς ήταν στο ξεκίνημα ισορροπημένο. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και είχαν ευκαιρίες. Εμείς καταφέραμε στο δεύτερο Ημίχρονο να προηγηθούμε και μετά ευτυχήσαμε να κάνουμε και το 0-2. Στην συνέχεια κάναμε σωστή διαχείριση του ματς και πήραμε μία σπουδαία νίκη.

Συγχαρητήρια τους παίκτες μου για την προσπάθεια. Τώρα κοιτάζουμε την συνέχεια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο”.

Για το “3 στα 3” της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (8ος Ομιλος):

“Κάναμε το “3 στα 3″ και είμαστε φυσικά ικανοποιημένοι. Το ξεκίνημά μας είναι θετικό και έχουμε ένα βαθμολογικό όφελος που μας δίνει κίνητρο για την συνέχεια να δουλέψουμε εξίσου σκληρά.

Είναι νωρίς ακόμα να πούμε κάτι, δεν έχει κριθεί τίποτα, το μόνο που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και να έχουμε διάρκεια”.

Για το ρεπό της 4ης αγωνιστικής:

“Είναι ένα ρεπό υποχρεωτικό που θα κάνουν όλες οι ομάδες. Εμείς είμαστε σε καλό ρυθμό την δεδομένη στιγμή, αλλά έχουμε και το ματς Κυπέλλου οπότε θα αποφύγουμε μία επιβάρυνση και θα πάρουμε ανάσες για την δύσκολη συνέχεια”.

Για τον αγώνα με την Δαμάστα για το Κύπελλο ΕΠΣΗ (9/10. 15.30):

“Το ματς στην Δαμάστα είναι για το Κύπελλο ΕΠΣΗ, έναν Θεσμό που μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα και ρόστερ μεγαλύτερης κατηγορίας.

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook