Δηλώσεις από την παρουσίαση του Ηροδότου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης της νέα στολής του ποδοσφαιρικού τμήματος και των Χορηγών του Ηροδότου της σεζόν 2019-20.

Η σχετική ενημέρωση:

“Σε έναν υπέροχο χώρο, το “Anemos Club Restaurant” στον Καρτερό, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης της νέα στολής του ποδοσφαιρικού τμήματος και των Χορηγών του Ηροδότου της σεζόν 2019-20, ενώ έγινε αναφορά και στους φετινούς στόχους της ομάδας στον 8ο Ομιλο της Γ Εθνικής, που ξεκινάει την προσεχή Κυριακή.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η Διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, το ποδοσφαιρικό τμήμα, το τεχικό τιμ, το “Σωματείο Φίλων Ηροδότου Αντώνης Καργιωτάκης” και από την πλευρά των Χορηγών της ομάδας, ο Πρόεδρος της εταιρίας “Ρούβας” κ. Ιάκωβος Δρυγιαννάκης και ο Γενικός Διευθυντής της κ. Μιχάλης Ρολάκης. 

Οι δηλώσεις 

Παναγιωτάκης Νικόλαος (Πρόεδρος ΠΑΣΑ Ηρόδοτος): 

“Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας και εύχομαι σε όλους υγεία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ο Ηρόδοτος πάντα πρωταγωνιστεί και έχει μάθει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται”.

Κοκοτσάκης Βασίλης (Γενικός Διευθυντής ΠΑΣΑ Ηρόδοτος): 

“Ο Ηρόδοτος δεν είναι ένας απλός Σύλλογος. Έχει σήμα κατατεθέν του την ιστορία του. Εκφράζει σπουδαία ιδανικά. Ως Διοίκηση κάναμε την υπέρβαση. Ανανεωθήκαμε σε πρόσωπα και καταστάσεις. Η ομάδα μας έχει βαριά κληρονονομιά. Δεν υπηρετούμε μόνο έναν απλό ποδοσφαιρικό Σύλλογο, αλλά κάτι μεγαλύτερο.Θα κάνουμε οτι υποσχεθήκαμε και θα είμαστε φειδωλοί στα λόγια και άπλετοι στα έργα. Ο Ηρόδοτος θα συνεχίσει να πορεύεται με την ίδια φιλοσοφία. Η Στολή εκφράζει την Ιστορία της ομάδας γι΄αυτό και επιλέξαμε να τιμήσουμε την ομάδα που ανέβηκε το 1961 στην Β Εθνική κατηγορία με την ριγέ εμφάνιση. Η λευκή εμφάνιση έχει την πρωτοτυπία με την κεφαλή του Ηροδότου εκτός σήματος. Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας. Είναι όλες  Κρητικές εταιρίες και τις ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνεργασία”.

Σουργιάς Νίκος (Προπονητής Ηροδότου): 

“Θέλω να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλους. Στόχος μας είναι να πηγαίνουμε για την νίκη κάθε αγωνιστική. Ο Ηρόδοτος είναι ένα μεγάλο μέγεθος και θέλουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας. Στόχος μας είναι να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο που θα ευχαριστιέται ο κόσμος. Θα δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Έχουμε ένα νεανικό ρόστερ. Κοιτάμε το μέλλον. Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας και θέλουμε η νέα στολή μας να συνδυαστεί με νίκες”.

Ιάκωβος Δρυγιαννάκης (Πρόεδρος της εταιρίας “Ρούβας”) 

“Είμαι χαρούμενος που συνεργαζόμαστε με τον Ηρόδοτο. Θέλουμε να συνδράμουμε στην προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας. Θα είμαστε αρωγοί σε αυτή την αξιόλογη προσπάθεια που γίνεται από την Διοίκηση. Καλή δύναμη σε όλους”.

 

Μπαλάφας Κώστας (Ποδοσφαιριστής Ηροδότου)

“Εύχομαι σε όλους Υγεία και επιτυχίες στον Ηρόδοτο. Θέλουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας”

 

Καργιωτάκης Λάκης (“Σωματείο Φίλων Ηροδότου Αντώνης Καργιωτάκης” ): 

“Εύχομαι να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα. Υγεία και επιτυχία στην ομάδας μας”.

 

Η προμήθεια του Αθλητικού υλικού είναι από την εταιρία “V – TEAM WEAR” και η εμφάνιση και ο ρουχισμός από την Ελληνική εταιρία “PLAY SPORT” με έδρα την Πάτρα.

 

Το “Anemos Club Restaurant” στον Καρτερό είναι ιδιοκτησία του Μιχάλη Λελεδάκη τον οποίο ευχαριστεί ο ΠΑΣ Ηρόδοτος για την άψογη φιλοξενία της εκδήλωσης. 

 

Οι στολές: 

1.Ρίγα.Είναι ανακατασκευή της στολής 1961

2.Λευκή με πρωτοτυπία την κεφαλή του Ηροδότου εκτός σήματος

3.Κεραμιδί

 

Χορηγοί: 

GROUP VAVOULAS

SOFTCON

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΡΟΥΒΑΣ

ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

 

Πλούσιο φωτορεπορτάζ στην σελίδα μας στο FACEBOOK: “Irodotos FC””

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook