Αποκλειστικό: Μπαμ με Ντουαλά ο Πόρος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr ο Πόρος προχώρησε στην απόκτηση του πρώην φορ της Κέρκυρας ανεβάζοντας τον πήχη στο ρόστερ του βάζοντας πρωταγωνιστικούς στόχους στην Γ Εθνική.

Ασφαλείς πληροφορίες του athleticradio.gr αναφέρουν πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν με τον Αφρικανό επιθετικό που αγωνίστηκε στην Σούπερ Λιγκ με την Κέρκυρα και τον Πλατανιά ενώ την προηγούμενη σεζόν αποτέλεσε παίκτη του Διαγόρα Ρόδου.

O Viera Ellong Doualla γεννήθηκε στις 14/6/1987 στην Ντουάλα του Καμερούν. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Καμερούν, σε ομάδες όπως οι Mάουντ Κάμερουν και η Καϊμάν, για να μετακομίσει στη γειτονική Ισημερινή Γουινέα και το εκεί πρωτάθλημα, κατ’ αρχήν για λογαριασμό της Ακονάνγκουι (2006-09).

Ακολούθησε η Σόνι ντε Ελά Ενγκουέμα (2010- 11), η σεζόν 2012-13 τον βρήκε στην Γκαμπόν με τη φανέλα της Σέρκλ Εμπερί Σπορτίφ, ενώ την τελευταία διετίας (2013-15) επέστρεψε στη Γουινέα αγωνιζόμενους στους Πάνθερς.

Με δεδομένη τη μακρά θητεία του στη Γουινέα, προ ετών απέκτησε την υπηκοότητα, αγωνιζόμενος από το 2011 στην Εθνική Ομάδα της χώρας, με την οποία και συμμετείχε, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεσαία γραμμή, τόσο στο Copa Africa του 2012, όσο και σε αυτό του 2015, τα οποία και διοργάνωσε η Γουινέα (το πρώτο, από κοινού με την Γκαμπόν). Συνολικά, με την Εθνική Ομάδα της χώρας μετρά 12 συμμετοχές και 2 γκολ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook