Mεταγραφική προσθήκη για τον Ρεθυμνιακό

Ανακοίνωσε την μεταγραφή υπ’ αριθμόν 13 με τον Ορέστη Αντεμάι να είναι το νέο μέλος της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση: 

Ο Ρεθυμνιακός το βράδυ της Τρίτης (17/09) ανακοίνωσε την μεταγραφή υπ’ αριθμόν 13 με τον Ορέστη Αντεμάι να είναι το νέο μέλος της ομάδας του Ρεθύμνου.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός προέρχεται από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με την Κ20 του Αστέρα στο πρωτάθλημα της Super League.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου μεσο-επιθετικού ΟΡΕΣΤΗ ΑΝΤΕΜΑΪ. Ο γεννημένος στις 22/7/2000 ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Αίαντα Καλαμάτας και έπειτα από την παρουσία του για μια χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΜ, μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης (ομάδα Super League) με τον οποίο αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα των Κ20. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, πεπεισμένοι ότι θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

Ορέστης Αντεμάϊ«Η καλή πορεία ξεκινάει από τα αποδυτήρια»

Ήρθε με όρεξη και στόχους να βοηθήσει την ομάδα μας και αυτό φάνηκε από τα πρώτα του κιόλας λεπτά στον τάπητα της Σοχώρας. Τον υποδεχτήκαμε στο φιλικό περιβάλλον και το άριστο κλίμα που επικρατεί στον Ρεθυμνιακό μας και αυτό όπως φάνηκε και από τις πρώτες του δηλώσεις τον βοήθησε στην γρήγορη προσαρμογή του. Ο Ορέστης Αντεμάϊ ήταν εκφραστικός στις πρώτες του δηλώσεις ως «κυανόλευκος».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του Ρεθυμνιακού. Γνώριζα κάποια στοιχεία για την νέα μου ομάδα, όμως η πρώτη μου επαφή με τους νέους συμπαίκτες μου μου δημιούργησε ακόμη πιο θετικά συμπεράσματα. Θα δώσω των καλύτερο εαυτό μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Όμως το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί είναι σημαντικό εφόδιο για την προσπάθεια μας. Η καλή πορεία μιας ομάδας ξεκινάει πάντα από τα αποδυτήρια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook