Στις καθυστερήσεις μίλησε ο Φραγκουλάκης

Στο χρόνο των καθυστερήσεων κρίθηκε το παιχνίδι στις Αρχάνες, το οποίο αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε για Γιούχτα και Πανακρωτηριακό (1-0).

Τη νίκη πήραν οι γηπεδούχοι, με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ του Φραγκουλάκη.

Το παιχνίδι παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον και σε κάθε περίπτωση οι δύο προπονητές, ο Μήνας Πίτσος για τον Γιούχτα και ο Γιώργος Κόλτζος για τον Πανακρωτηριακό είχαν την ευκαιρία ουσιαστικά να κάνουν την καταληκτική πρόβα πριν από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, κόντρα σε ΑΟΑΝ και Ηρόδοτο αντίστοιχα.

Το παιχνίδι κρίθηκε από το γκολ του Φραγκουλάκη μετά την κάθετη πάσα του Μπαλντοβαλίεφ στις καθυστερήσεις.

Αξιο αναφοράς ότι σε αυτό το παιχνίδι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά για λογαριασμό του Πανακρωτηριακού ο Μάρκο Γιόρνταν που ήταν την περασμένη σεζόν στην Επισκοπή, αλλά και ο νεαρός Καμμένης, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε μέσα στην εβδομάδα.

Γιούχτας (Μηνάς Πίτσος): Κόλλιας, Κασωτάκης, Παπαδάκης, Τζανής, Ραπτάκης, Σταθόγλου, Πλουσής, Μπάριτς, Μαυρομάτης (46’ Μπαλντοβαλίεφ), Φραγκουλάκης, Βελονάκης (46’ Βαρούχας).

Πανακρωτηριακός (Γιώργος Κόλτζος): Συροκάκης (65’ Χριστουλάκης), Νικολίτσης (80’ Γαλανάκης), Παπακαστρήσιος (80’ Κελάκης), Λιονάκης, Βουρβαχάκης (80’ Καμμένης), Κτιστόπουλος (80’ Σκουλάς), Γιαπιτζάκης (65’ Μάστορας), Μπάτζιο, Καρλίτο (70’ Γιόρνταν), Βασιλομιχελάκης (70’ Αναστασόπουλος), Δρακάκης (60’ Μπαδιεριτάκης).

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook