Ένας “Νάνι” στην Επισκοπή!

Ο Ρόχα Φερέιρα Τιάγκο ή αλλιώς «Νάνι» όπως ήδη τον αποκαλούν οι νέοι του συμπαίκτες, αποτελεί από σήμερα επισήμως, μέλος της Επισκοπής..

Ο 21χρονος Πορτογάλος βρισκόταν εδώ και λίγες μέρες στο Ρέθυμνο και προπονούνταν με την ομάδα και πλέον είναι επίσημο.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Ρόχα Φερέιρα Τιάγκο. Πρόκειται για έναν μεσοεπιθετικό ο οποίος διακρίνεται για την ταχύτητά του, είτε με μπάλα, είτε χωρίς αυτή.

Ο Τιάγκο Φερέιρα είναι μόλις 21 ετών (έχει γεννηθεί στις 22/2/1998), έχει ύψος 1.74μ. και μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Εστορίλ όπου αγωνίστηκε σε όλες τις ομάδες «Κ» ως το 2015. Τη διετία 2015-17 πήγε στην Άβες Κ19 ενώ το 2017-18 δόθηκε δανεικός στην Κανέλας 2010. Πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Άβες Β’.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές όσο και ατομικές επιτυχίες».

Ρ.Φ. Τιάγκο: «Σύλλογος που θέλει να παίξει σε ανώτερο επίπεδο η Επισκοπή»

Λιγομίλητος εμφανίστηκε λίγο μετά τις σχετικές υπογραφές, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας. Ο Τιάγκο πάντως τόνισε: «Είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι βρίσκομαι σ’ ένα πανέμορφο νησί που έχει πολύ καλή εικόνα για το ποδόσφαιρο ένα παραπάνω από τη στιγμή που στην ομάδα βρίσκεται ο κ. Βέλιτς.

Η Επισκοπή είναι ένα club που θέλει να παίξει σε ανώτερο επίπεδο.
Και ‘γω θέλω κάτι τέτοιο. Ελπίζω να τα καταφέρουμε στο τέλος».