“Ψώνισε” από Πορτογαλία η Επισκοπή!

Στην απόκτηση ενός Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού προχώρησε η Επισκοπή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ντιόγκο Μπρίτο.

Μετά τους Γκιόκα, Κούνστιτς, η ομάδα του Ρεθύμνου προχώρησε σε μια νέα μεταγραφή που αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τους “μπλε”.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής οποίος δοκιμαζόταν επί μέρες στην προετοιμασία που «τρέχει» αυτό το διάστημα έπεισε τους ανθρώπους και έτσι ανακοινώθηκε.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Ντιόγκο Μπρίτο. Ο Μπρίτο είναι Πορτογάλος και έχει γεννηθεί στις 16/6/1999.

Παρά το μικρό της ηλικίας του και τη θέση στην οποία αγωνίζεται, διακρίνεται για την ηρεμία του και την τεχνική του.

Ο Μπρίτο πρωτοαγωνίστηκε στην Βαλενσιάνα (τοπική κατηγορία) και πέρυσι (2018-19) ανήκε στην Σπορτίβο Άβεζ (Α’ κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος) παίζοντας στην Κ23.

Ο σύλλογός μας, του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες».

Ντ. Μπρίτο: «Να αναδειχθώ πρωταθλητής»

Ο νεαρός Ντιόγκο Μπρίτο ζει τη δική του εμπειρία βγαίνοντας για πρώτη φορά στο εξωτερικό. Η Επισκοπή μας τού δίνει την ευκαιρία κι εκείνος τονίζει:
«Μ’ αρέσει πολύ εδώ. Βρήκα όμορφους ανθρώπους στο Ρέθυμνο. Ακόμα και οι συμπαίκτες μου, μου έδωσαν ένα όμορφο καλωσόρισμα. Ελπίζω να βοηθήσω το κλαμπ.

Ελπίζω να μπορέσω να αναδειχθώ πρωταθλητής με την ομάδα και να ανεβάσουμε το σωματείο στην επόμενη κατηγορία.

Για μένα είναι μια νέα ευκαιρία που ήρθα εδώ και ελπίζω να το ευχαριστηθούμε όλοι μαζί να φτάσουμε στην επιτυχία. Είναι μια νέα αρχή για τη δική μου καριέρα και μέχρι στιγμής νιώθω πολύ καλά που βρίσκομαι στο Ρέθυμνο και την Επισκοπή».